"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12 C
Trikala

Η Ρωσία απαγορεύει τα γενετικά τροποποιημένα: “Ας τα φάνε οι Αμερικανοί”…

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Dmitry Medvedev ανακοίνωσε  ότι η χώρα δεν θα εισάγει πλέον γενετικά τροποποιημένα προϊόντα, δηλώνοντας ότι η Ρωσία έχει πολύ χώρο για να παράγει τα δικά της βιολογικά προϊόντα.


Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Medvedev: “Αν οι Αμερικανοί θέλουν να καταναλώνουν γενετικά τροποποιημένα προϊόντα, ας τους αφήσουμε να το κάνουν. Εμείς δεν χρειάζεται να τρώμε τα ίδια. Μπορούμε να καλλιεργήσουμε την δική μας οργανική τροφή”.

Η Ρωσία αποφάσισε να καταργήσει πλήρως την εισαγωγή γενετικά τροποποιημένων προϊόντων, ύστερα και από μελέτη Ρώσων επιστημόνων που αποδεικνύει τις αρνητικές επιπτώσεις τους στην υγεία των ανθρώπων. Οι επιστήμονες, μάλιστα, ζήτησαν από την κυβέρνηση να προχωρήσει σε δεκαετή παύση της εισαγωγής γενετικά τροποποιημένων, ώστε να υπάρχει περισσότερος χρόνος για έρευνα και εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων.

Το διαβάσαμε από το: Η Ρωσία απαγορεύει τα γενετικά τροποποιημένα: “Ας τα φάνε οι Αμερικανοί”… http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/11/blog-post_751.html#ixzz3JXT28vLH

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης