Η Ρωσία απαγορεύει τα γενετικά τροποποιημένα: “Ας τα φάνε οι Αμερικανοί”… Reviewed by Momizat on . Ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Dmitry Medvedev ανακοίνωσε  ότι η χώρα δεν θα εισάγει πλέον γενετικά τροποποιημένα προϊόντα, δηλώνοντας ότι η Ρωσία έχει πολύ χώρο για Ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Dmitry Medvedev ανακοίνωσε  ότι η χώρα δεν θα εισάγει πλέον γενετικά τροποποιημένα προϊόντα, δηλώνοντας ότι η Ρωσία έχει πολύ χώρο για Rating: 0

Η Ρωσία απαγορεύει τα γενετικά τροποποιημένα: “Ας τα φάνε οι Αμερικανοί”…

Η Ρωσία απαγορεύει τα γενετικά τροποποιημένα: “Ας τα φάνε οι Αμερικανοί”…

Ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Dmitry Medvedev ανακοίνωσε  ότι η χώρα δεν θα εισάγει πλέον γενετικά τροποποιημένα προϊόντα, δηλώνοντας ότι η Ρωσία έχει πολύ χώρο για να παράγει τα δικά της βιολογικά προϊόντα.


Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Medvedev: “Αν οι Αμερικανοί θέλουν να καταναλώνουν γενετικά τροποποιημένα προϊόντα, ας τους αφήσουμε να το κάνουν. Εμείς δεν χρειάζεται να τρώμε τα ίδια. Μπορούμε να καλλιεργήσουμε την δική μας οργανική τροφή”.

Η Ρωσία αποφάσισε να καταργήσει πλήρως την εισαγωγή γενετικά τροποποιημένων προϊόντων, ύστερα και από μελέτη Ρώσων επιστημόνων που αποδεικνύει τις αρνητικές επιπτώσεις τους στην υγεία των ανθρώπων. Οι επιστήμονες, μάλιστα, ζήτησαν από την κυβέρνηση να προχωρήσει σε δεκαετή παύση της εισαγωγής γενετικά τροποποιημένων, ώστε να υπάρχει περισσότερος χρόνος για έρευνα και εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων.

Το διαβάσαμε από το: Η Ρωσία απαγορεύει τα γενετικά τροποποιημένα: “Ας τα φάνε οι Αμερικανοί”… http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/11/blog-post_751.html#ixzz3JXT28vLH

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή