Η Σοφία Σακοράφα για τις πολιτικές εξελίξεις Reviewed by Momizat on . Oι πολιτικές εξελίξεις φανερώνουν ότι στην Ευρώπη σήμερα υπάρχει μια κυρίαρχη δύναμη που αδιαφορεί για τη δημοκρατία, για τα δικαιώματα και τις ανθρώπινες ζωές. Oι πολιτικές εξελίξεις φανερώνουν ότι στην Ευρώπη σήμερα υπάρχει μια κυρίαρχη δύναμη που αδιαφορεί για τη δημοκρατία, για τα δικαιώματα και τις ανθρώπινες ζωές. Rating: 0

Η Σοφία Σακοράφα για τις πολιτικές εξελίξεις

Η Σοφία Σακοράφα για τις πολιτικές εξελίξεις

Oι πολιτικές εξελίξεις φανερώνουν ότι στην Ευρώπη σήμερα υπάρχει μια κυρίαρχη δύναμη που αδιαφορεί για τη δημοκρατία, για τα δικαιώματα και τις ανθρώπινες ζωές. Επιβάλλει κόφτες, μνημόνια και οδύνη.
Υπάρχει επίσης στην Ελλάδα ένας πρόθυμος πρωθυπουργός που εφαρμόζει αυτήν την πολιτική, δηλώνοντας ότι ο ριζοσπαστικός εναλλακτικός δρόμος είναι αυταπάτη.

Υπάρχει όμως στην Ευρώπη και μια δύναμη, καταγεγραμμένη και εδώ μέσα, που δεν έχει αυταπάτες για τα μνημόνια και υπερασπίζεται το δρόμο της δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης.

Υπάρχει στην Ευρώπη και ένας λαός που χωρίς αυταπάτες, δεν υπέκυψε στους εκβιασμούς του ευρωπαϊκού διευθυντηρίου και είπε ΟΧΙ στη διάσωση των τραπεζών, επιλέγοντας τη δική του διάσωση.

Υπάρχουν λοιπόν και δύο ειδών αξιολογήσεις :

Αυτή που μετράει την υποταγή και την κατάρρευση της ελληνικής κοινωνίας, ως κέρδος των τραπεζών.

Και αυτή που μετράει την αντίσταση του ελληνικού λαού ως κέρδος της ευρωπαϊκής κοινωνίας.

Σε αυτή τη συγκρουσιακή ευρωπαϊκή πραγματικότητα καθένας μας αξιολογείται από το ποιον υπερασπίζεται και για ποια Ευρώπη παλεύει.”

Σχόλια (2)

  • Ο διαδρομιστής

    Αυταπάτες είχαμε εμείς όταν σας ψηφίζαμε ως βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και Νυν ευρώ βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ; Δεν μας πειράζει πού ο πρωθυπουργός απομακρύνθηκε απο τον εναλλακτικό ριζοσπαστισμό! Εμεις τον ψηφίσαμε όχι για να χορεύουν οι αγορές με τα νταούλια, αλλά να έχει υπευθυνότητα στο εξωτερικό και να βάλλει τέλος στην κλεπτοκρατία και την κομματοκρατία στο εσωτερικό.

    Απάντηση
  • Σταύρος Φαλαγκάρας

    Απολαύστε, κ Σακοράφα, τις υπέρογκες, προκλητικές απολαβές σας, κι αφήστε μας «στα μνημόνια, στην οδύνη…» Αφού διαφωνήσατε σφόδρα με τον «πρόθυμο πρωθυπουργό», κ.λ.π., γιατί ξεχάσατε να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ; Είναι πολλά λεφτά…. Δεν έχετε το ηθικό ανάστημα να μιλάτε πολιτικά πλέον, δεν το αντιλαμβάνεστε; Μια αναξιόπιστη, ναρκισσευόμενη, ιδιοτελής πολιτικός, παλαιάς κοπής……

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή