Η Σούλα για τις λιτανείες και τον Παπαστεργίου Reviewed by Momizat on . Με αρκετή καθυστέρηση, λόγω απουσίας, διάβασα την απάντηση του Δημάρχου Τρικκαίων στην απολύτως σωστή διαμαρτυρία του συνδυασμού ¨Φυσάει κόντρα¨ σχετικά με τις Με αρκετή καθυστέρηση, λόγω απουσίας, διάβασα την απάντηση του Δημάρχου Τρικκαίων στην απολύτως σωστή διαμαρτυρία του συνδυασμού ¨Φυσάει κόντρα¨ σχετικά με τις Rating: 0

Η Σούλα για τις λιτανείες και τον Παπαστεργίου

Η Σούλα για τις λιτανείες και τον Παπαστεργίου

Με αρκετή καθυστέρηση, λόγω απουσίας, διάβασα την απάντηση του Δημάρχου Τρικκαίων στην απολύτως σωστή διαμαρτυρία του συνδυασμού ¨Φυσάει κόντρα¨ σχετικά με τις συχνές λιτανείες που ο καινούργιος Δεσπότης κάνει στην πόλη των Τρικάλων και όχι μόνο. Όλα καλά και όλα ωραία απάντησε ο κ.Παπαστεργίου!
Ένα χαρακτηριστικό του λαικισμού είναι η επιλεκτική εφαρμογή του νόμου, ανάλογα με το πολιτικό κόστος ή όφελος. Η στάση του δημάρχου δεν αποτελεί στίγμα προοδευτικού πολιτικού ούτε ενισχύει το αίσθημα ισονομίας και ισοπολιτείας.
Παρόμοια ήταν και η στάση ολων εκείνων που σήκωναν τα λάβαρα μαζί με τον Χριστόδουλο στην υπόθεση των ταυτοτήτων. Αυτές οι πολιτικές συμπεριφορές είναι επικίνδυνες για την κοινωνία. Οι πολιτικοι ηγέτες χρέος έχουν να οδηγούν τις κοινωνίες, τους πολίτες μπροστά! Δύσκολος δρόμος, ανηφορικός, αλλά ωραίος. Διαφορετικά να περιμένουμε και τον Ιμάμη να ψελνει στην πλατεία.

 

[ αλιευθέν από το φ/β της κ Μερεντίτη] 

Σχόλια (1)

  • sosialistikes katinies

    Εδώ προσκυνουσαμε τόσα χρόνια τον Ανδρέα , οι λιτανειες σας φταινε;
    Εδώ γινατε εσείς , η γκουρου της θεσουλας , σύμβουλος του αρχιερεα της διαπλοκης,
    σας ενοχλουν οι θρησκευτικές τελετές του Μητροπολίτη μας;

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή