"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

27 C
Trikala

Η Στέλλα Ντούβλη «Θεμέλιος Λίθος» στην παράταξη της Νικολέτας Μπρουζούκη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Δυναμική και δραστήρια γυναίκα η συμπολίτισσα γιατρός κ. Στέλλα Ντούβλη, με ευαισθησίες και με αυξημένη την αίσθηση της κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς , αποφάσισε να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Πρόκειται για την Διευθύντρια του Αναισθησιολογικού Τμήματος και Ιατρείου Πόνου η οποία είπε το “ΝΑΙ” στην πρόταση που της έγινε για την συμμετοχή της στην παράταξη της Νικολέτας Μπρουζούκη.

Η συμμετοχή της Στέλλας Ντούβλη στην παράταξη της Νικολέτας Μπρουζούκη ασφαλώς και θα δώσει έναν ξεχωριστό τόνο στην προεκλογική εκστρατεία των υποψηφίων δημάρχων για τον δήμο Τρικκαίων , δεδομένου ότι απευθύνεται σε διάφορους πολιτικούς και κοινωνικούς χώρους.

Aσφαλώς και θα αποτελέσει τον “ακρογωνιαίο λίθο” στον συνδυασμό της υποψηφίας δημάρχου και πάντα με την προϋπόθεση ότι η Νικολέτα Μπρουζούκη θα κατεβάσει συνδυασμό.  

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το ότι η Ντούβλη είναι ικανή γυναίκα αυτό δεν αμφισβητείται..το ερώτημα όμως είναι ,ποιός ο λόγος να βάλει υποψηφιότητα η Ντούβλη ?

  2. Δηλαδή στο ίδιο ψηφοδέλτιο θα δούμε Ντούβλη και Σπανό?βρε πως αλλάζουν οι καιροί?σε αυτή την πόλη όλα πλέον είναι πιθανά…

  3. Μπα δύσκολο το τελευταίο.Δημητρακη άλλου όμως μπορεί να δεις.Τον συνδέει πάντα κάτι με τη δεξιά…ένα blue line ας το πούμε…

  4. Όταν ο Παρθένης βάπτιζε μια μπλε γραμμή στο πάτωμα blue line ως γραμμή ζωής,προφανώς εννοούσε την συνεργασία του με την “μπλε” Ντούβλη..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης