“Η Στιγμούλα” σε Πύλη και Τρίκαλα από το βιβλιοπωλείο Παπαγιάννη Reviewed by Momizat on . Με δύο εκδηλώσεις, σε Τρίκαλα και Πύλη, το βιβλιοπωλείο Παπαγιάννη παρουσιάζει το παιδικό βιβλίο της Μαρίνας Γιώτη, «η στιγμούλα». Μάλιστα η εκδήλωση στην Πύλη Με δύο εκδηλώσεις, σε Τρίκαλα και Πύλη, το βιβλιοπωλείο Παπαγιάννη παρουσιάζει το παιδικό βιβλίο της Μαρίνας Γιώτη, «η στιγμούλα». Μάλιστα η εκδήλωση στην Πύλη Rating: 0

“Η Στιγμούλα” σε Πύλη και Τρίκαλα από το βιβλιοπωλείο Παπαγιάννη

“Η Στιγμούλα” σε Πύλη και Τρίκαλα από το βιβλιοπωλείο Παπαγιάννη

Με δύο εκδηλώσεις, σε Τρίκαλα και Πύλη, το βιβλιοπωλείο Παπαγιάννη παρουσιάζει το παιδικό βιβλίο της Μαρίνας Γιώτη, «η στιγμούλα». Μάλιστα η εκδήλωση στην Πύλη είναι από τις ελάχιστες παρουσιάσεις βιβλίων που έχουν γίνει στην περιοχή.

Εκεί, στο Πολιτιστικό Κέντρο της Πύλης, το Σάββατο 12 Απριλίου, στις 6 το απόγευμα, σε συνεργασία με τις εκδόσεις «Μίνωας», θα μιλήσουν ο Κώστας Κρομμύδας ηθοποιός και συγγραφέας, και η Παναγιώτα Πάνου εκπαιδευτικός. Τη συζήτηση θα συντονίσει η γραμματέας του Συλλόγου Γυναικών Αγ. Βησσαρίωνα, Μαρία Τζάνη. Επίσης, θα πολλές εκπλήξεις και παιχνίδια για τους μικρούς φίλους του βιβλίου.

Την άλλη ημέρα, Κυριακή 13 Απριλίου στις 7 το απόγευμα, η παρουσίαση θα γίνει στη Σουίτα Art Café. Θα μιλήσει επίσης ο Κώστας Κρομμύδας, αλλά με τη συμετοχή του ίδιου, της παιδαγωγού Βίκυς Φαγκρίδα, της ηθοποιού Αντωνέλλας Χήρα και της σχολής χορού Dance Space της Μαρίας Γαδετσάκη, θα παρουσιαστούν δραματοποιημένα αποσπάσματα του παραμυθιού. Επίσης, θα υπάρχουν: μουσικοκινητικό διαδραστικό παιχνίδι, χειροτεχνίες με θέμα το βιβλίο, καθώς και εκπλήξεις.
Μια παρουσίαση διαφορετική από τις άλλες και με έμφαση στα παιδιά και τη σχέση τους με το βιβλίο.

stigmoula2

stigmoula1 stigmoula

Αφήστε το σχόλιο σας