Η συναυλία – αφιέρωμα στον Απόστολο Καλδάρα ενθουσίασε τους τρικαλινούς Reviewed by Momizat on . Κατάμεστο, με τραγούδια, κέφι, συναισθήματα. Το Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων ήταν μικρό για να χωρέσει τα δεκάδες αγαπημένα τραγούδια του μεγάλου τρικαλινού συνθέ Κατάμεστο, με τραγούδια, κέφι, συναισθήματα. Το Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων ήταν μικρό για να χωρέσει τα δεκάδες αγαπημένα τραγούδια του μεγάλου τρικαλινού συνθέ Rating: 0

Η συναυλία – αφιέρωμα στον Απόστολο Καλδάρα ενθουσίασε τους τρικαλινούς

Η συναυλία – αφιέρωμα στον Απόστολο Καλδάρα ενθουσίασε τους  τρικαλινούς

Κατάμεστο, με τραγούδια, κέφι, συναισθήματα. Το Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων ήταν μικρό για να χωρέσει τα δεκάδες αγαπημένα τραγούδια του μεγάλου τρικαλινού συνθέτη, Απόστολου Καλδάρα.

. Οι φωνές της Ελένης Τσαλιγοπούλου και της Μαίρης Δούτσα ερμήνευσαν εξαίσια τις μεγάλες επιτυχίες και τις δημιουργίες του γιου του Αποστόλη Καλδάρα, Κώστα.

tsaligopoulou

Κορυφαία συγκινητική στιγμή, οι ήχοι της αγαπημένης κιθάρας του τρικαλινού συνθέτη. Την είχε δωρίσει στον Δήμο Τρικκαίων, με έξοδα του οποίου επισκευάστηκε και στο τέλος της συναυλίας, δόθηκε ξανά στον Κώστα Καλδάρα, ο οποίος με συγκίνηση έπαιξε το πλέον διάσημο τραγούδι του πατέρα του, το Νύχτωσε χωρίς φεγγάρι.

Οι αγαπημένες μελωδίες έκαναν όλους τους τρικαλινούς να τραγουδούν, να μετέχουν σε μια πολύ όμορφη συναυλία. Τραγούδια αγαπημένα, όπως το Όσο αξίζεις εσύ, Γιατί γλυκιά μου κλαις, Εβίβα ρεμπέτες, Γυάλινος κόσμος, Ένα τραγούδι απ’ τ’ Αλγέρι,  Μην περιμένεις πια… ξετύλιξαν αναμνήσεις και δημιούργησαν στιγμές ανεπανάληπτες.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή