Η Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας διαψεύδει τον Αλ. Κούγια για «διαρροή» Reviewed by Momizat on . Το γραφείο Τύπου της «Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας», με ανακοίνωσή του, αντικρούει τον ισχυρισμό του Αλ. Κούγια σύμφωνα με τον οποίο η Τράπεζα ευθύνεται γ Το γραφείο Τύπου της «Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας», με ανακοίνωσή του, αντικρούει τον ισχυρισμό του Αλ. Κούγια σύμφωνα με τον οποίο η Τράπεζα ευθύνεται γ Rating: 0

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας διαψεύδει τον Αλ. Κούγια για «διαρροή»

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας διαψεύδει τον Αλ. Κούγια για «διαρροή»

Το γραφείο Τύπου της «Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας», με ανακοίνωσή του, αντικρούει τον ισχυρισμό του Αλ. Κούγια σύμφωνα με τον οποίο η Τράπεζα ευθύνεται για τη διαρροή της κατάθεσης των 75.000 ευρώ που έγινε σε λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΕΛ, από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Συγκεκριμένα αναφερόμενη σε σχετικό δημοσίευμα που  περιείχε αυτούσια την εξώδικη δήλωση του δικηγόρου κ. Αλέξη Κούγια, με την ιδιότητα του ιδιοκτήτη της ιδιωτικής κεφαλαιουχικής εταιρείας ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΙΚΕ, ιδιοκτήτριας της ποδοσφαιρικής ανωνύμου εταιρείας ΑΕΛ ΠΑΕ, η Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας, επιφυλασσόμενη να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά της σε κάθε περίπτωση, δηλώνει ότι «ουδέποτε έχει παραδοθεί σε μέλος του ΔΣ της ερασιτεχνικής ομάδας ΑΕΛ ή σε οποιονδήποτε άλλο μη έχοντα έννομο συμφέρον είτε παραστατικό κατάθεσης είτε οποιαδήποτε πληροφορία που αφορά σε πελάτη της.

Με την πορεία της η Τράπεζα έχει αποδείξει ότι η προστασία του τραπεζικού απορρήτου και η εχεμύθεια αποτελούν θεμελιώδεις αρχές για τη λειτουργία της», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή