"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.9 C
Trikala

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας διαψεύδει τον Αλ. Κούγια για «διαρροή»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το γραφείο Τύπου της «Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας», με ανακοίνωσή του, αντικρούει τον ισχυρισμό του Αλ. Κούγια σύμφωνα με τον οποίο η Τράπεζα ευθύνεται για τη διαρροή της κατάθεσης των 75.000 ευρώ που έγινε σε λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΕΛ, από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Συγκεκριμένα αναφερόμενη σε σχετικό δημοσίευμα που  περιείχε αυτούσια την εξώδικη δήλωση του δικηγόρου κ. Αλέξη Κούγια, με την ιδιότητα του ιδιοκτήτη της ιδιωτικής κεφαλαιουχικής εταιρείας ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΙΚΕ, ιδιοκτήτριας της ποδοσφαιρικής ανωνύμου εταιρείας ΑΕΛ ΠΑΕ, η Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας, επιφυλασσόμενη να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά της σε κάθε περίπτωση, δηλώνει ότι «ουδέποτε έχει παραδοθεί σε μέλος του ΔΣ της ερασιτεχνικής ομάδας ΑΕΛ ή σε οποιονδήποτε άλλο μη έχοντα έννομο συμφέρον είτε παραστατικό κατάθεσης είτε οποιαδήποτε πληροφορία που αφορά σε πελάτη της.

Με την πορεία της η Τράπεζα έχει αποδείξει ότι η προστασία του τραπεζικού απορρήτου και η εχεμύθεια αποτελούν θεμελιώδεις αρχές για τη λειτουργία της», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης