Η ταξική …αλήθεια των Κοντομηνάδων Reviewed by Momizat on . Ο Δημήτρης Κοντομηνάς έκανε τηλεφωνική παρέμβαση σε εκπομπή στον ALPHA. Ο Δημήτρης Κοντομηνάς είναι ο ιδιοκτήτης του ALPHA. Είπε πολλά που θα μπορούσαν να σχολι Ο Δημήτρης Κοντομηνάς έκανε τηλεφωνική παρέμβαση σε εκπομπή στον ALPHA. Ο Δημήτρης Κοντομηνάς είναι ο ιδιοκτήτης του ALPHA. Είπε πολλά που θα μπορούσαν να σχολι Rating: 0

Η ταξική …αλήθεια των Κοντομηνάδων

Η ταξική …αλήθεια των Κοντομηνάδων

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς έκανε τηλεφωνική παρέμβαση σε εκπομπή στον ALPHA. Ο Δημήτρης Κοντομηνάς είναι ο ιδιοκτήτης του ALPHA.

Είπε πολλά που θα μπορούσαν να σχολιαστούν. Επικεντρώνουμε σε αυτό: «Ντράπηκα, γι΄αυτά που άκουσα από εσάς, από ανθρώπους δικούς μας, που είστε μία οικογένεια εδώ μέσα. Σας προσέχουμε.Έχετε κάθε μέρα το μισθό σας και λέτε βλακείες!».

Ο Κοντομηνάς εκφράστηκε από την ταξική του θέση. Υποστήριξε κάτι που θεωρείται δεδομένο για τους εκπροσώπους της τάξης του: Ιδιοκτησία του μέσου που κατέχουν, ιδιοκτησία των εργαζομένων. Εάν δεν λεγεται αυτό, τότε όλα τα υπόλοιπα είναι κουβεντούλες για να περνάει η ώρα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή