Η Τζούλια στο Παλαιομονάστηρο Reviewed by Momizat on . Η Τζούλια Αλεξανδράτου θα κάνει... party στα γρασίδια! Δηλαδή, για να γίνουμε συγκεκριμένοι, θα αφήσει τη Μύκονο για λίγο και θα μεταβεί στο Παλαιομονάστηρο Τρι Η Τζούλια Αλεξανδράτου θα κάνει... party στα γρασίδια! Δηλαδή, για να γίνουμε συγκεκριμένοι, θα αφήσει τη Μύκονο για λίγο και θα μεταβεί στο Παλαιομονάστηρο Τρι Rating: 0

Η Τζούλια στο Παλαιομονάστηρο

Η Τζούλια στο Παλαιομονάστηρο

Η Τζούλια Αλεξανδράτου θα κάνει… party στα γρασίδια! Δηλαδή, για να γίνουμε συγκεκριμένοι, θα αφήσει τη Μύκονο για λίγο και θα μεταβεί στο Παλαιομονάστηρο Τρικάλων για να εμφανιστεί ως guest σε event με αυτό τον τίτλο.
Μάλιστα, το «Party στα γρασίδια» (που θα γίνει στο γήπεδο του χωριού) κλείνει φέτος τα 10 χρόνια του. Εκτός από την Τζούλια, την ερχόμενη Παρασκευή θα εμφανιστούν σε αυτό οι Αναστασία Γιούσεφ, Τζέικομπ Γκόγκουα, Αφροδίτη Βλαντιμίροβα, Ντέμη Πολίτη και Ελένη Ματζαβίνου. Μαζί τους θα βρίσκεται και ο dj Pan Jikas. Την επόμενη μέρα -γιατί είναι διήμερο το πάρτι- θα τραγουδήσει ο Νικηφόρος, αν και αρχικά στα πλάνα των διοργανωτών ήταν να εμφανιστεί ο Ηλίας Βρεττός στο πλαίσιο του Vrettour 2017.
espressonews.gr

Σχόλια (1)

  • Μαύρος καβαλαρης

    Έκανε στροφή στην ποιότητα πάλι η Τζούλια;
    Τουλάχιστον θα αυξηθεί η γεννητικοτητα στο Μπελετσι του χρόνου.
    Αντε καλές σαμπανες!

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή