Η “Τρίκκης Πολιτεία” στο Μέγα Κεφαλόβρυσο Reviewed by Momizat on . Στο Μέγα Κεφαλόβρυσο βρέθηκε προχθές 24 Μαρτίου 2014, παραμονή της Εθνικής Επετείου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων  κ.Γιώργος Μητσιούλης με τον ακομμάτιστο συν Στο Μέγα Κεφαλόβρυσο βρέθηκε προχθές 24 Μαρτίου 2014, παραμονή της Εθνικής Επετείου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων  κ.Γιώργος Μητσιούλης με τον ακομμάτιστο συν Rating: 0

Η “Τρίκκης Πολιτεία” στο Μέγα Κεφαλόβρυσο

Η “Τρίκκης Πολιτεία” στο Μέγα Κεφαλόβρυσο

Στο Μέγα Κεφαλόβρυσο βρέθηκε προχθές 24 Μαρτίου 2014, παραμονή της Εθνικής Επετείου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων  κ.Γιώργος Μητσιούλης με τον ακομμάτιστο συνδυασμό “Τρίκκης Πολιτεία”, όπου συζήτησε με τους κατοίκους και τους παρουσίασε τη νέα πρότασή του για τον Δήμο των Τρικάλων μαζί με τους συνεργάτες του.

Ο κ.Μητσιούλης  έχοντας στο πλευρό του τους,  κ.Σταυρούλα Δουλοπούλου,  κ.Λάσκο Χριστόφορο,  κ.Κλειτσάκη Αγγελική, κ. Τεντολούρης Ευθύμιος, κ. Ελένη Σδράλια, κ.Μάμαλη Ευάγγελο, κ.Σκρέκα Βασίλη , κ. Γιάννη Δήμου, τόνισε ότι δεν θα τονίσει στις ομιλίες του μόνο  τα αυτονόητα, τα οποία οφείλει να προσφέρει η  κάθε δημοτική αρχή στα δημοτικά διαμερίσματα, αλλά κάνοντας διάλογο με τους πολίτες θα ζητά τους ίδιους να καταθέσουν τις προτάσεις τους αλλά και θα ζητά από τους δημότες να αξιολογήσουν τις καινοτόμες προτάσεις της “Τρίκκης Πολιτείας” επάνω στους  10 άξονες που περιλαμβάνει ο σχεδιασμός για μια νέα  ειλικρινή και ανθρώπινη σχέση ανάμεσα στην Δημοτική αρχή και τους πολίτες, η οποία θα έχει στο επίκεντρο, την διαφάνεια, το ήθος, τη συλλογικότητα, και τις ενωτικές δράσεις.

Ο Γιώργος Μητσιούλης κάλεσε τους  πολίτες του Κεφαλόβρυσου να αφήσουν όλα όσα στο παρελθόν κομμάτιασαν τους Έλληνες και έφεραν τον τόπο σε πολιτικά και οικονομικά αδιέξοδα, και τους ζήτησε να στηρίξουν την νέα αυτή ειλικρινή προσπάθεια, γιατί όπως ανέφερε, δεν κατέρχεται στον στίβο της πολιτικής με προσωπική φιλοδοξία, αλλά με το όραμα να γίνουν τα Τρίκαλα πάλι πρωτοπόρα και καινοτόμα σε όλους τους τομείς, όπως έπρατταν πάντα.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος αφού κατέγραψε τους προβληματισμούς και τις προτάσεις των κατοίκων του Κεφαλόβρυσου, ανανέωσε το ραντεβού  ώστε να αναπτυχθεί μία στενότερη σχέση με τα δημοτικά διαμερίσματα,  προτείνοντας  να καθιερωθεί ο θεσμός των Δημοτικών Συμβουλίων να πραγματοποιείται και στα κτίρια των πρώην δημαρχείων των δημοτικών διαμερισμάτων.

 

“Τρίκκης Πολιτεία” – Γραφείο Τύπου

mits3 mits1 mits2

Αφήστε το σχόλιο σας