Η Τρικαλινή αγορά μέρα με τη μέρα σβήνει….. Reviewed by Momizat on . Σημάδια παράλυσης αρχίζει να εμφανίζει η αγορά των Τρικάλων  λόγω της παρατεταμένης αβεβαιότητας  ενώ η οικονομική  ασφυξία και  η κακή ψυχολογία περιορίζουν τι Σημάδια παράλυσης αρχίζει να εμφανίζει η αγορά των Τρικάλων  λόγω της παρατεταμένης αβεβαιότητας  ενώ η οικονομική  ασφυξία και  η κακή ψυχολογία περιορίζουν τι Rating: 0

Η Τρικαλινή αγορά μέρα με τη μέρα σβήνει…..

Η Τρικαλινή αγορά μέρα με τη μέρα σβήνει…..

Σημάδια παράλυσης αρχίζει να εμφανίζει η αγορά των Τρικάλων  λόγω της παρατεταμένης αβεβαιότητας  ενώ η οικονομική  ασφυξία και  η κακή ψυχολογία περιορίζουν τις αντοχές καταστηματαρχών και αγοραστικού κοινού. 

Η Τρικαλινή αγορά μέρα με τη μέρα σβήνει…

Τον κώδωνα του κινδύνου για την καθημερινή πορεία της αγοράς, που βουλιάζει από την έλλειψη ρευστότητας και την απουσία μέτρων που θα βοηθήσουν την μικρομεσαία επιχείρηση, κρούει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων Χρήστος Μπλουγούρας. Με δήλωση του στην trikkipres o Πρόεδρος των εμπόρων τονίζει ότι «δεν φαίνεται φως απο πουθενά αν και διανύουμε την πέμπτη χρονιά της οικονομικής κρίσης. Είναι η ώρα κρίσιμων αποφάσεων με δραστικά μέτρα προς την κατεύθυνση και η ενίσχυση των Μικρομεσαίων θα είναι η απαρχή της επανεκκίνησης της οικονομίας».
Και αυτή είναι η αλήθεια γιατί η Τρικαλινή αγορά φαίνεται να έχει κόσμο, απλώς ο κόσμος περιορίζεται στα απολύτως απαραίτητα. Προσπαθεί να ψωνίσει όσο το δυνατόν λιγότερα πράγματα.

 

Σχόλια (1)

  • Ο θάνατος του εμπορακου

    Ας κλεισουν και οι τελευταίοι ντόπιοι καταστηματαρχες να έρθουν τα μεγάλα πολυκαταστηματα να ρουφηξουν και το τελευταίο ευρώ να το στείλουν στα πολυεθνικα αφεντικα τους!!!

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή