"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.7 C
Trikala

Η Τρικαλινή καλλονή Ειρήνη Παπαγεωργίου είναι η νέα Star Thessaly 2016

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σε έναν διαγωνισμό ομορφιάς που γίνεται πλέον θεσμός για τη Θεσσαλία Star & Miss Thessaly 2016 πρωταγωνίστρια στέφθηκε  ο Αριθμός 4, η Ειρήνη Παπαγεωργίου ,η τρικαλινή καλλονή είναι η νέα Star Thessaly 2016 !

15056347_1240250812715018_7489047725133013408_n

Η Ειρήνη Παπαγεωργίου είναι 23 χρονών και έχει μεγαλώσει στην όμορφη πόλη των Τρικάλων, όπου και τελείωσε το λύκειο. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή Αθηνών  και ετοιμάζεται για το μεταπτυχιακό της. Ονειρεύεται να ζήσει και να εργαστεί στο εξωτερικό και  να ταξιδέψει  σε όλο τον κόσμο. Λατρεύει την φύση, καθώς και η ίδια κατάγεται από ένα ορεινό χωριό της Πίνδου, λατρεύει τα ιστορικά  βιβλία και ταινίες.

Θέλει να ασχοληθεί με το μόντελινγκ και είναι οπαδός της  άποψης ότι όσα περισσότερα κρύβει μια γυναίκα τόσο πιο σέξυ είναι, αφού έτσι παίζει και εξάπτει περισσότερο τη φαντασία. Έχει συνεισφέρει ως εθελόντρια στην ομάδα του δήμου Τρικκαίων για την ιατρική περίθαλψη των προσφύγων που είχαν εγκατασταθεί στη πόλη.

Αγαπά τη ρουτίνα και η καθημερινότητά της πρέπει να είναι πλήρως οργανωμένη. Η ίδια θεωρεί ότι «Όλα συμβαίνουν για κάποιο καλό λόγο, όπως ακριβώς και ο Πανθεσσαλικός Διαγωνισμός Ομορφιάς». Όπως λέει ο Πανθεσσαλικός Διαγωνισμός Ομοργιάς είναι ένα ταξίδι στο κόσμο της θηλυκότητας και της φινέτσας και είναι αποφασισμένη να τον ακολουθήσει μέχρι τέλους!.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης