Η Τρικαλινή “Μητέρα Τερέζα”…. στις πιο διάσημες Αθηναίες Reviewed by Momizat on . Οι πιο διάσημες και καλοντυμένες Αθηναίες καλεσμένες σαν Μούσες στην επίδειξη του Oscar de la renta στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία στην Αθήνα . Μεταξύ αυτών και Οι πιο διάσημες και καλοντυμένες Αθηναίες καλεσμένες σαν Μούσες στην επίδειξη του Oscar de la renta στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία στην Αθήνα . Μεταξύ αυτών και Rating: 0

Η Τρικαλινή “Μητέρα Τερέζα”…. στις πιο διάσημες Αθηναίες

Η Τρικαλινή “Μητέρα Τερέζα”…. στις πιο διάσημες  Αθηναίες

Οι πιο διάσημες και καλοντυμένες Αθηναίες καλεσμένες σαν Μούσες στην επίδειξη του Oscar de la renta στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία στην Αθήνα .

Μεταξύ αυτών και η Τρικαλινή επιχειρηματιας και πρόεδρος φιλανθρωπικού οργανισμού Εφη Παπαστυλου η οποία εντυπωσιάστηκε από τις δημιουργίες του σχεδιαστή .

Ο Óscar Arístides de la Renta Fiallo (22 Ιουλίου 1932-20 Οκτωβρίου 2014), ήταν ένας από τους σημαντικότερους σχεδιαστές στην ιστορία της μόδας.

Εκπαιδεύτηκε από τον ίδιο τον Cristóbal Balenciaga και τον Antonio Castillo του οίκου Lanvin και στα πρώτα του βήματα ξεκίνησε να σχεδιάζει ready-to-wear συλλογές για την Elizabeth Arden.

Το 1965 ίδρυσε το δικό του οίκο μόδας στη Νέα Υόρκη και έγινε γνωστός ως ο προσωπικός couturier της πρώτης κυρίας των Ηνωμένων Πολιτειών, Jackie Kennedy, γεγονός που εκτόξευσε την καριέρα του στην κορυφή.

Αποτέλεσμα εικόνας για Oscar de la renta

Η Κυρία Παπαστυλου είχε μια ολιγόλεπτη συνομιλία με την CEO για πιθανή συνεργασία στα Εμιράτα με τον φιλανθρωπικό οργανισμό του οποίου προεδρεύει

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή