Η Τρικαλινή σοπράνο που αφήνει «άφωνη» την Ευρώπη Reviewed by Momizat on . Η τρικαλινή σοπράνο Νίνα Κουφοχρήστου διανύει μια περίοδο μεγάλης ποικιλίας ρόλων, στην όπερα του Βούπερταλ όπου εργάζεται, αλλά και σε άλλα θέατρα της Γερμανία Η τρικαλινή σοπράνο Νίνα Κουφοχρήστου διανύει μια περίοδο μεγάλης ποικιλίας ρόλων, στην όπερα του Βούπερταλ όπου εργάζεται, αλλά και σε άλλα θέατρα της Γερμανία Rating: 0

Η Τρικαλινή σοπράνο που αφήνει «άφωνη» την Ευρώπη

Η Τρικαλινή σοπράνο που αφήνει «άφωνη» την Ευρώπη
Η τρικαλινή σοπράνο Νίνα Κουφοχρήστου διανύει μια περίοδο μεγάλης ποικιλίας ρόλων, στην όπερα του Βούπερταλ όπου εργάζεται, αλλά και σε άλλα θέατρα της Γερμανίας.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται
Από την Γκρέτελ στο παραμύθι Χάνσελ και Γκρέτελ, την Ντόνα Άννα στην όπερα Ντον Τζοβάννι, μέχρι και τη θρυλική Βασίλισσα της Νύχτας στην Κολωνία, την οποία μπορείτε να ακούσετε εδώ:
Αυτή τη φορά ερμηνεύει τον κωμικό ρόλο της επαναστάτριας πριγκίπισσας Μι, που διαμαρτύρεται για την αιώνια εκμετάλλευση και καταπίεση της γυναίκας, είτε αυτή ζει σε καλύβες είτε σε παλάτια! Δηλώνει ξεκάθαρα ότι αυτό που μετράει είναι οι δικές μας επιθυμίες, και απεκδύεται το παραδοσιακό κινεζικό φόρεμα, αφήνοντας σοκαρισμένο τον θείο Τσανγκ και τον συντηρητικό περίγυρό της.
Η οπερέτα “Η χώρα του χαμόγελου” υπογραμμίζει τις μεγάλες διαφορές μεταξύ Ευρώπης και άπω ανατολής, τις οποίες ξεπερνούν οι επιθυμίες μας, η αποδοχή του διαφορετικού, ή – όπως πάντα- ο έρωτας.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κοντινό πλάνο
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, selfie και κοντινό πλάνο
nina 2

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή