"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

40.1 C
Trikala

Η Τρικαλινή Τέση Αποστολίδου, Κοσμήτωρ Ανάπτυξης και Δημιουργίας του Ιδρύματος Ελληνισμού για τη Θεσσαλία

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με την από 21 Ιουνίου 2024 απόφαση του Συμβουλίου Των Ιδρυτών του Ιδρύματος Ελληνισμού, η δραστήρια Θεσσαλή Αρχιτεκτων Μηχανικός Τέση Αποστολίδου αναγνωρίσθηκε Κοσμήτωρ Ανάπτυξης Δημιουργίας για την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Η Κοσμήτωρ Αποστολίδου έχει την «αποστολή» να συντονίσει τις Κοινωφελείς Δράσεις του Ιδρύματος στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για την δημιουργία «Κοινωφελούς Αγαθού » για την Κοινωνία συνεργαζόμενη με φορείς και δυνάμεις του τόπου. Το Ίδρυμα Ελληνισμού -που διοικείται από Ακαδημαϊκούς-, έχει μια αναγνωρισμένη Επιστημονική Επιτροπή από καταξιωμένους Καθηγητές Πανεπιστημίου οι οποίοι εργάζονται εθελοντικά για την Δημιουργία Έργου Δημοσίου Οφέλους στους τομείς του Πολιτισμού και της Παιδείας, της αποκατάστασης της Αρχιτεκτονικής μας κληρονομιάς και της διάχυσης του Πολιτισμού και της Ομορφιάς της Ελλάδας στην Ελληνική αλλά και στην Διεθνή κοινωνία. Από το 2007 το Ίδρυμα έχει Έργο στις Σποράδες, και με συγγενή του Ιδρύματα στην Λαρισσα και στο Βόλο. Έχει εκτελέσει και ολοκληρώσει επιτυχώς Έργο Δημοσίου Οφέλους, διαχειριστικά άψογο, και έχει λάβει την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού.

Η Τέση Αποστολίδου έχει ενεργό δράση στα Κοινά της πόλης των Τρικάλων συμμετέχοντας σε Ανθρωπιστικούς και Φιλανθρωπικούς συλλόγους. Η προϋπηρεσία της στο Αρχιτεκτονικό Συμβούλιο (ΕΠΑΕ), στην πολεοδομία Τρικάλων και στην Δ/ση Βυζαντινών Αρχαιοτήτων Τρικάλων, μαζί με την γνώση της στην πολεοδομική νομοθεσία- Αρχιτεκτονική σύνθεση και την συμμετοχή της σε Διεθνείς Ομάδες Εργασίας, δίνουν την δυνατότητα στο Ίδρυμα έχοντας στο Δυναμικό του την Κοσμήτορα Τέση Αποστολίδου, να σχεδιάσει και να υλοποιήσει έργο στη Θεσσαλία αξιοποιώντας τα χαρίσματα των Ανθρώπων της, και προσφέροντας στην Κοινωνία – πάντα δωρεάν- το αγαθό που της αξίζει και που σημειολογειται… από τον Όλυμπο, Τα Τέμπη, και το Κιλελέρ…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης