Η Τρικαλινή Χριστίνα Γαβρίτσα πρώτευσε στο γραπτό διαγωνισμό της σχολής δικαστών Reviewed by Momizat on . Πρώτευσε  στο γραπτό διαγωνισμό της σχολής δικαστών η Τρικαλινή Γαβρίτσα Χριστίνα και εισήχθη στη σχολή δικαστών - εισαγγελέων. Η 28χρονη Χριστίνα είναι κόρη τω Πρώτευσε  στο γραπτό διαγωνισμό της σχολής δικαστών η Τρικαλινή Γαβρίτσα Χριστίνα και εισήχθη στη σχολή δικαστών - εισαγγελέων. Η 28χρονη Χριστίνα είναι κόρη τω Rating: 0

Η Τρικαλινή Χριστίνα Γαβρίτσα πρώτευσε στο γραπτό διαγωνισμό της σχολής δικαστών

Η Τρικαλινή Χριστίνα Γαβρίτσα  πρώτευσε στο γραπτό διαγωνισμό της σχολής δικαστών

Πρώτευσε  στο γραπτό διαγωνισμό της σχολής δικαστών η Τρικαλινή Γαβρίτσα Χριστίνα και εισήχθη στη σχολή δικαστών – εισαγγελέων.

Η 28χρονη Χριστίνα είναι κόρη των δασκάλων Γαβρίτσα Κωνσταντίνου ταμία του Συλλόγου Δασκάλων Τρικάλων και της Ζωής Τρικκαλιώτη δασκάλας Ειδικής Αγωγής στο 31ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων. Είναι απόφοιτος του 3ου Λυκείου Τρικάλων και της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Συγχαρητήρια στη νέα δικαστικό, με τις θερμότερες ευχές μας για μια ανοδική, δημιουργική και πετυχημένη σταδιοδρομία. Με υγεία να χαρεί τους καρπούς των προσπαθειών της.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή