"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Η ΤΥΡΑΣ τίμησε τον Αθανάσιο Λιούλιο, επιφανή επιστήμονα και ζωγράφο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τον 85χρονο χημικό, επιχειρηματία, και ζωγράφο Αθανάσιο Λιούλιο, εξέχοντα συμπολίτη των Τρικάλων, τίμησαν οι ιδιοκτήτες της ΤΥΡΑΣ Τάκης και Μιχάλης Σαράντης για την πρωτοβουλία του να φιλοτεχνήσει και να δωρίσει στην επιχείρηση έναν πίνακα ζωγραφικής με θέμα τον ανταγωνισμό.

Η σχετική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε, το βράδυ της Πέμπτης, στο ξενοδοχείο “Ανάντι”, στο περιθώριο εργασιών εταιρικής εκδήλωσης που πραγματοποίησε ο όμιλος “Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε”.

Εκ μέρους της επιχείρησης και της οικογένειας Σαράντη, ο πρόεδρος του ομίλου Τάκης Σαράντης ευχαρίστησε τον Αθανάσιο Λιούλιο για την δωρεά και του χάρισε μια αναμνηστική πλακέτα που σχεδιάστηκε ειδικά για εκείνον.

Στην αντιφώνησή του ο κ. Λιούλιος ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:

“Νιώθω πολύ συγκινημένος για την τιμή που μου κάνετε. Έχω μεγαλώσει με τα παιδιά (σ.σ. τον Τάκη και τον Μιχάλη Σαράντη) και έζησα από πολύ κοντά τον αγώνα που έδωσε ο υπέροχος πατέρας τους, ο Στέργιος, στη μνήμη του οποίου αφιερώνω αυτό το έργο. Γνώριζα και θαύμαζα τον αείμνηστο Στέργιο Σαράντη, ήταν ένας πρωτεργάτης και αν δεν υπήρχε εκείνος ίσως να μην υπήρχε σήμερα και η ΤΥΡΑΣ.

Ο κόσμος μας είναι φοβερά ανταγωνιστικός ο φυσικός και ζωϊκός κόσμος, ο ορατός και αόρατος κόσμος τον οποίο έχω ζήσει ως χημικός σε ενδογενείς ζυμώσεις, παρατηρώντας με δέος πόσο θανατηφόρος είναι ο αγώνας επιβίωσης που δίνουν τα όντα επί γης. Όπως λέει και ο Δαρβίνος η φύσις κάνει επιλογή φυσική και δέχεται τον ισχυρότερο, τον δυνατότερο, τον καλύτερο. Ξέρω επίσης πώς ότι δεν ανεβαίνει πέφτει και ότι δεν εξελίσσεται πεθαίνει. Δυστυχώς αυτό δεν θα σταματήσει ποτέ.

Σας ευχαριστώ και πάλι για την τιμή που μου κάνετε. Χαίρομαιγια την επιτυχία της επιχείρησης και εύχομαι να έχουντα παιδιάυγεία, μακροημέρευση και πάντα επιτυχίες γιατί η προσπάθειά τους είναι πραγματικά έργο ζωής.”

Ο κ. Λιούλιος, και η κόρη του Μαρίνα που τον συνόδευε, αποδεχόμενοι σχετική πρόσκληση των αδερφών Σαράντη, παρακάθησαν στο δείπνο που ακολούθησε.-

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης