"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Διαρκής και ανυποχώρητος o αγώνας μας – Η υπομονή μας εξαντλήθηκε – ή εμείς ή αυτοί

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πανελλαδική Ένστολη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας  στη Θεσσαλονίκη, διοργανώνουν οι Ομοσπονδίες των Εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας, με αφορμή την παρουσία του Πρωθυπουργού στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Αχιλλέας Γρηγορίου

Συναδέλφισσες-συνάδελφοι
Η υπομονή μας εξαντλήθηκε!
Τα ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ, χθεσινών και σημερινών, επιβάλλουν τη δυναμική συμμετοχή μας, ώστε να στείλουμε βροντερό μήνυμα από όλη την Ελλάδα στον Πρωθυπουργό της Χώρας, ενόψει και των εξαγγελιών του στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Εμείς, οι Ένστολοι εργαζόμενοι, δεν θα επιτρέψουμε περαιτέρω την υποβάθμιση της υπηρεσιακής μας προσφοράς, της κοινωνικής μας καταξίωσης και του βιοτικού μας επιπέδου.
Διεκδικούμε και Απαιτούμε,
– Την πλήρη συμμόρφωση της Κυβέρνησης σε όλες τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, όσον αφορά τα μισθολογικά μας.
– Διασφάλιση των ασφαλιστικών μας ταμείων και διατήρηση της αυτοτέλειας αυτών.
– Ενίσχυση του αξιόμαχου των Σωμάτων Ασφαλείας αλλά και του φρονήματος αυτών, με την καθολική και έμπρακτη αναγνώριση του έργου τους από τους Κυβερνώντες.
– Την αναγνώριση του επαγγέλματος που επιτελούμε ως επικίνδυνου και ανθυγιεινού.
– Την διασφάλιση της καταβολής κύριων και επικουρικών συντάξεων σε ανεκτά επίπεδα διαβίωσης και όχι υπό την μορφή φιλοδωρήματος.
– Την ανατροπή του συνταξιοκτόνου νόμου Κατρούγκαλου για το ασφαλιστικό που οδηγεί όλους μας σε συντάξεις πείνας και εξαθλίωσης.
Συναδέλφισσες-συνάδελφοι
Συνεχίζοντας την αγωνιστική μας πορεία, απευθύνουμε σε όλους σας γενικό προσκλητήριο μάχης. Κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος παρά μόνο αυτός που δεν δόθηκε ποτέ. Εσύ και μόνο Εσύ μπορείς να καθορίσεις το μέλλον σου και όλοι μαζί από κοινού.
«Ας δώσουμε ένα τέλος όλοι μαζί στον εμπαιγμό και την απαξίωση».
«Στην ανυποληψία των πολιτικών αποφάσεων».
«Στις ψηφισμένες από το 2012 μισθολογικές περικοπές».
Γι αυτό σας καλώ να δώσετε δυναμικό παρών-ένστολοι στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 07 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 18:00 στη Θεσσαλονίκη (Λευκό Πύργο).
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!
Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ!

Γρηγορίου Αχιλλέας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης