Η Φαραντούρη και το πρωτόκολλο ενώνουν… Reviewed by Momizat on . Εστω και σε μια συναυλία, αυτή της Μαρίας Φαραντούρη στο Ηρώδειο (για τα 50 χρόνια προσφοράς της στο τραγούδι), βρέθηκαν μαζί οι τρεις ηγέτες των κοινοβουλευτικ Εστω και σε μια συναυλία, αυτή της Μαρίας Φαραντούρη στο Ηρώδειο (για τα 50 χρόνια προσφοράς της στο τραγούδι), βρέθηκαν μαζί οι τρεις ηγέτες των κοινοβουλευτικ Rating: 0

Η Φαραντούρη και το πρωτόκολλο ενώνουν…

Η Φαραντούρη και το πρωτόκολλο ενώνουν…

Εστω και σε μια συναυλία, αυτή της Μαρίας Φαραντούρη στο Ηρώδειο (για τα 50 χρόνια προσφοράς της στο τραγούδι), βρέθηκαν μαζί οι τρεις ηγέτες των κοινοβουλευτικών κομμάτων της Αριστεράς.
Αν και ορισμένοι ίσως αντιδράσουν για την κατάταξη στην Αριστερά της ΔΗΜΑΡ, μετά τη συμμετοχή της στην κυβέρνηση, ακόμη κι αν έχει αποχωρήσει, η φωτογραφία είναι μάλλον ιστορική. Ο αρμ;oδιος για το πρωτόκολλο και την ταξιθεσία πρέπει να είχε μεγάλη έμπνευση. Πού αλλού να βρούμε μαζί Τσίπρα, Κουβέλη, Κουτσούμπα, και μάλιστα με τον Μίκη πιο μπροστά, ως…  γεφυροποιό ή εμπνευστή… (καλά, και για αυτόν υπάρχουν ποικίλλες ενστάσεις..)

Θανάσης Μιχαλάκης

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή