"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.7 C
Trikala

Η Φιλαρμονική του «Ωδείου Τρικάλων Α. Κασιώλα» αύριο στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η Φιλαρμονική του «Ωδείου Τρικάλων Α. Κασιώλα», όπως κάθε χρόνο, θα συνοδεύσει  και φέτος τον Επιτάφιο του Ι. Ν. Αγ. Βησσαρίωνος της πόλης μας, αύριο Μεγάλη Παρασκευή 29 Απριλίου 2016.
Η 50μελής Φιλαρμονική ιδρύθηκε από την καλλιτεχνική διευθύντρια του Ωδείου Τρικάλων κ. Αναστασία Κασιώλα, με στόχο να προσφέρει στους σπουδαστές του τη δυνατότητα να διευρύνουν τις καλλιτεχνικές τους εμπειρίες και επαγγελματικές τους αναζητήσεις.Η ίδρυσή της είναι συνυφασμένη με την ίδρυση του «Ωδείου Τρικάλων Α. Κασιώλα» το 1981, ενώ στην επιτυχημένη εξέλιξη και πορεία της συνετέλεσε η – από την ίδρυσή της και επί σειρά ετών –εξαιρετική διδασκαλία, μουσική προετοιμασία καιδιεύθυνση τουαείμνηστουαρχιμουσικού και μαέστρουκ. Γεώργιου Καρυδάκη.

Η Φιλαρμονική του «Ωδείου Τρικάλων Α. Κασιώλα» αύριο στα Τρίκαλα
Το «Ωδείο Τρικάλων Α. Κασιώλα» είναι σήμερα το μοναδικό Ωδείο στην Ελλάδα,που,χωρίς καμία επιχορήγηση ή άλλου είδους στήριξη,διαθέτει φιλαρμονική μπάντα πνευστών και κρουστών οργάνων, προσφέροντας σε όλους τους σπουδαστές του τη δυνατότητα δωρεάν σπουδής των οργάνων της φιλαρμονικής και δωρεάν διάθεσης των μουσικών οργάνωνγια την εκπαίδευσή τους.
Κατά τη διάρκεια της φετινής μουσικής προετοιμασίας της Φιλαρμονικής του «Ωδείου Τρικάλων Α. Κασιώλα» έγινε ειδική αναφορά και μνεία στον αρχιμουσικό και μαέστρο Γεώργιο Καρυδάκη, ο οποίος έφυγε από κοντά μας τον περασμένο Φεβρουάριο. Το 2014,οπότε και διηύθυνε για τελευταία φορά τη Φιλαρμονική του Ωδείου, είχε τιμηθείαπό το «Ωδείο Τρικάλων Α. Κασιώλα» γιατην πολυποίκιλη προσφορά του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης