Η Φωτεινή Βελεσιώτου και η Λιζέτα Καλημέρη στο μουσικό στέκι ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ! Reviewed by Momizat on . Η Φωτεινή Βελεσιώτου και η Λιζέτα Καλημέρη ανταμώνουν στον Μανδραγόρα αύριο Σάββατο για μια βραδιά έξω από τα δεσμευτικά όρια ενός κλασικού μουσικού προγράμματο Η Φωτεινή Βελεσιώτου και η Λιζέτα Καλημέρη ανταμώνουν στον Μανδραγόρα αύριο Σάββατο για μια βραδιά έξω από τα δεσμευτικά όρια ενός κλασικού μουσικού προγράμματο Rating: 0

Η Φωτεινή Βελεσιώτου και η Λιζέτα Καλημέρη στο μουσικό στέκι ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ!

Madragoras

Η Φωτεινή Βελεσιώτου και η Λιζέτα Καλημέρη ανταμώνουν στον Μανδραγόρα αύριο Σάββατο για μια βραδιά έξω από τα δεσμευτικά όρια ενός κλασικού μουσικού προγράμματος.
Οι δύο σημαντικές ερμηνεύτριες συναντιούνται επί σκηνής το Σάββατο 9 Μαΐου, σε ένα αληθινό ταξίδι στους δρόμους των τραγουδιών που όλοι αγαπάμε.
Η προσωπική δισκογραφία και των δύο καλλιτεχνών συνδυάζεται με γνωστά τραγούδια μεγάλων συνθετών από την ελληνική δισκογραφία που έχουν σημαδέψει το ελληνικό τραγούδι στο σύνολό του. Η συνεργασία τους αγκαλιάστηκε με ενθουσιασμό από τον κόσμο, όπου και αν έχουν παρουσιαστεί. Πέρα από τη μουσική και την κοινή αγάπη τους προς το ελληνικό τραγούδι, τις ενώνει και ο κοινός τόπος αφετηρίας τους, η πόλη της Θεσσαλονίκης.
Στην παρέα τους θα βρίσκεται η τραγουδοποιός Σοφία Νάτσιου και ο ταλαντούχος ερμηνευτής Οδυσσέας Μαυρομάτης και μια ομάδα νέων μουσικών με φρέσκο ήχο και άριστη χημεία.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή