Η Φωτεινή Βελεσιώτου και ο Βαγγέλης Καζαντζής ζωντανά στη Σουίτα art cafe. Reviewed by Momizat on . Σάββατο 15 ΝοεμβρίουΈναρξη 22:00Είσοδος 8 ευρώ.Η Φωτεινή Βελεσιώτου και ο Βαγγέλης Καζαντζής μαζί με την υπέροχη παρέα τους (Δημήτρης Μπρέντας, Διονύσης Μακρής, Σάββατο 15 ΝοεμβρίουΈναρξη 22:00Είσοδος 8 ευρώ.Η Φωτεινή Βελεσιώτου και ο Βαγγέλης Καζαντζής μαζί με την υπέροχη παρέα τους (Δημήτρης Μπρέντας, Διονύσης Μακρής, Rating: 0

Η Φωτεινή Βελεσιώτου και ο Βαγγέλης Καζαντζής ζωντανά στη Σουίτα art cafe.

Η Φωτεινή Βελεσιώτου και ο Βαγγέλης Καζαντζής ζωντανά στη Σουίτα art cafe.

Σάββατο 15 Νοεμβρίου
Έναρξη 22:00
Είσοδος 8 ευρώ.

Η Φωτεινή Βελεσιώτου και ο Βαγγέλης Καζαντζής μαζί με την υπέροχη παρέα τους (Δημήτρης Μπρέντας, Διονύσης Μακρής, Γιώργος Μαγαλιός) μετά από πολλές επιτυχημένες εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα το καλοκαίρι συνεχίζουν το μουσικό ταξίδι τους σε νέους προορισμούς.
Η Φωτεινή Βελεσιώτου είναι ερμηνεύτρια λιτή, δωρική, με φωνή που σε τραντάζει. Την γνωρίσαμε κυρίως μέσα από τις ερμηνείες της στο τραγούδι «Μέλισσες» αλλά και το πρόσφατο «Διόδια». Τόσα χρόνια έχει κόσμο που την ακολουθεί σταθερά, αλλά και σημαντικές συνεργασίες με το Γ. Καζαντζή, το Μ. Νικολούδη, τη Μ. Κανά κ.α.
Ο Βαγγέλης Καζαντζής πριν από 3 χρόνια έκανε αισθητή τη παρουσία του στην Ελληνική δισκογραφία με την έκδοση του δίσκου “Της γης το μυστικό” σε στίχους Γιώργου Γκώνια και τις συμμετοχές του Ψαραντώνη, του Απόστολου Ρίζου και της Μαρίνας Δακανάλη.

Παίζουν:
Φωτεινή Βελεσιώτου: Φωνή
Βαγγέλης Καζαντζής: Φωνή, κιθάρα, σάζι
Δημήτρης Μπρέντας: Κλαρίνο, γκάιντα, καβάλ
Διονύσης Μακρής: Κοντραμπάσο, μπουζούκι
Γιώργος Μαγαλιός: Τύμπανα, Κρουστά

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή