Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του κόσμου Reviewed by Momizat on . Η έκφραση «μία εικόνα χίλιες λέξεις» εδώ χάνει το νόημά της. Η φωτογραφία ενός Σύριου πατέρα που έχει ξεσπάσει σε κλάματα κρατώντας στην αγκαλιά του τα δύο του Η έκφραση «μία εικόνα χίλιες λέξεις» εδώ χάνει το νόημά της. Η φωτογραφία ενός Σύριου πατέρα που έχει ξεσπάσει σε κλάματα κρατώντας στην αγκαλιά του τα δύο του Rating: 0

Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του κόσμου

Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του κόσμου

Η έκφραση «μία εικόνα χίλιες λέξεις» εδώ χάνει το νόημά της. Η φωτογραφία ενός Σύριου πατέρα που έχει ξεσπάσει σε κλάματα κρατώντας στην αγκαλιά του τα δύο του παιδιά, την ώρα που φτάνει στην Κω, δημιουργεί παγκόσμια συγκίνηση.

Στο πρόσωπό του αποτυπώνεται ο πόνος μίας ολόκληρης χώρας. Μαζί με τα δάκρυά του, αφήνει πίσω του τον διαρκή φόβο για την ασφάλεια της οικογένειάς του στον τόπο όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, ενώ παράλληλα είναι έκδηλη η ανακούφισή του που τα αγγελούδια του είναι ασφαλή, μετά το επικίνδυνο ταξίδι προς το Αιγαίο.

Ο 34χρονος φωτογράφος που απαθανάτισε αυτή την ανατριχιαστική εικόνα, ο Ντάνιελ Έττερ, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Μπορεί να μην είμαι ο πιο ευαίσθητος άνθρωπος, ωστόσο ο πατέρας Λαίθ Ματζίντ και η αντίδρασή του όταν αυτός και η οικογένειά του έφτασαν στην Ελλάδα, με κάνουν ακόμη και τώρα να κλαίω».

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή