Η χαρά να βρίσκεις στην ξενιτιά προϊόντα από τον τόπο σου Reviewed by Momizat on . Ζει στο Λόνγκ Άϊλαντ, έξω από τη Νέα Υόρκη, μετανάστης για περισσότερα από πενήντα χρόνια. Άνθρωπος του μόχθου, που κατάφερε να προκόψει στη “γη της επαγγελίας” Ζει στο Λόνγκ Άϊλαντ, έξω από τη Νέα Υόρκη, μετανάστης για περισσότερα από πενήντα χρόνια. Άνθρωπος του μόχθου, που κατάφερε να προκόψει στη “γη της επαγγελίας” Rating: 0

Η χαρά να βρίσκεις στην ξενιτιά προϊόντα από τον τόπο σου

Η χαρά να βρίσκεις στην ξενιτιά προϊόντα από τον τόπο σου

Ζει στο Λόνγκ Άϊλαντ, έξω από τη Νέα Υόρκη, μετανάστης για περισσότερα από πενήντα χρόνια. Άνθρωπος του μόχθου, που κατάφερε να προκόψει στη “γη της επαγγελίας”, όπως ονομάζει την Αμερική ο Μπαράκ Ομπάμα στο πρόσφατο βιβλίο του, έχει σήμερα τη χαρά να καμαρώνει παιδιά και εγγόνια.

Ο Γιώργος Κορδαλής, από τα ορεινά των Τρικάλων, κουβαλάει την πατρίδα μέσα του. Βρήκε θεσσαλική φέτα ΟΛΥΜΠΟΣ σε σούπερ μάρκετ της Νέας Υόρκης και την επιδεικνύει χαρούμενος στέλνοντας τη φωτογραφία της στο thessaliaeconomy.gr. 

Μας ενημερώνει μάλιστα ότι η σύζυγός του, επίσης Ελληνίδα, με το συγκεκριμένο τυρί έφτιαξε και μια σούπερ λαχανόπιτα.

Τα τυροκομικά είναι από εκείνα τα προϊόντα που τροφοδοτούν με ζεστό χρήμα τις οικονομίες των θεσσαλικών πόλεων. Από τα λίγα Ελληνικά τρόφιμα που μπορούν να πουληθούν στα πέρατα της γης.

Η χαρά να βρίσκεις στην ξενιτιά προϊόντα από τον τόπο σου

Κ.Τ. thessaliaeconomy.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή