Η χαρμολύπη της οικογένειας Βλαχογιάννη Reviewed by Momizat on . Λίγο πριν ολοκληρωθεί το μυστήριο του γάμου για τον Γιώργο Ηλ. Βλαχογιάννη, η ζωή έδειξε ότι είναι πάντα παρούσα με τρόπο που ουδείς διανοείται. Η γιαγιά του, η Λίγο πριν ολοκληρωθεί το μυστήριο του γάμου για τον Γιώργο Ηλ. Βλαχογιάννη, η ζωή έδειξε ότι είναι πάντα παρούσα με τρόπο που ουδείς διανοείται. Η γιαγιά του, η Rating: 0

Η χαρμολύπη της οικογένειας Βλαχογιάννη

Η χαρμολύπη της οικογένειας Βλαχογιάννη

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το μυστήριο του γάμου για τον Γιώργο Ηλ. Βλαχογιάννη, η ζωή έδειξε ότι είναι πάντα παρούσα με τρόπο που ουδείς διανοείται.
Η γιαγιά του, η Μαρία Καλτσά, μητέρας της Σούλας Καλτσά, συζύγου του βουλευτή Ηλία Βλαχογιάννη, απεβίωσε τ απόγευμα της Παρασκευής 22 Αυγούστου 2014.
Ηταν ηλικίας 84 ετών, έχοντας ζήσει μια γεμάτη ζωή, είχε παντρευτεί τον Κώστα Καλτσά, αποκτώντας δύ κόρες, τη Σούλα και τη Νίτσα.Αφησε την τελευταία της πνοή την ώρα του χαρμόσυνου γεγονότος της βάπτισης του δισέγγονού της, Ηλία.
Η κηδεία της θα γίνει την Κυριακή 24 Αυγύστου 2014 και ώρα 12.30 μ.μ. από τον ΙΝ Αγίας Παρασκευής Τρικάλων. Η σορός θα μεταφερθεί στον ναό στις 10.30 μ.μ.
Η trikkipress.gr εκφράζει τα θερά συλλυπητήρια στους οικείους της.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή