Η “Χορωδία Τρικάλων” στην Κέρκυρα Reviewed by Momizat on . Η «Χορωδία Τρικάλων» υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Αναστασίας Κασιώλα, σε συνεργασία με τμήμα της Συμφωνικής Ορχήστρας, των Kassiola Voices και της Νεανική Η «Χορωδία Τρικάλων» υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Αναστασίας Κασιώλα, σε συνεργασία με τμήμα της Συμφωνικής Ορχήστρας, των Kassiola Voices και της Νεανική Rating: 0

Η “Χορωδία Τρικάλων” στην Κέρκυρα

Η “Χορωδία Τρικάλων” στην Κέρκυρα

Η «Χορωδία Τρικάλων» υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Αναστασίας Κασιώλα, σε συνεργασία με τμήμα της Συμφωνικής Ορχήστρας, των Kassiola Voices και της Νεανικής Χορωδίας του «Ωδείου Τρικάλων Τ. Κασιώλα» (δ/νση: Μαρκέλλα Τσούβα), θα πραγματοποιήσει μία μοναδική Συναυλία τo Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014 στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας.

Η Συναυλία θα πραγματοποιηθεί, κατόπιν πρόσκλησης, στα πλαίσια εορταστικών εκδηλώσεων που λαμβάνουν χώρα στην Κέρκυρα αρχές Νοεμβρίου κάθε χρόνο. Στις εκδηλώσεις συμμετέχουν, επίσης, χίλιοι μουσικοί-μέλη των Φιλαρμονικών Κέρκυρας, αλλά και χορωδιακά σύνολα από όλη την Ελλάδα.

Η «Χορωδία Τρικάλων» και τα Μουσικά Σύνολα του «Ωδείου Τρικάλων Τ. Κασιώλα», θα ερμηνεύσουν ένα ξεχωριστό ρεπερτόριο υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Αναστασίας Κασιώλα, και αναμένεται να εντυπωσιάσουν για μία ακόμη φορά, εκπροσωπώντας επάξια την πόλη και το νομό μας, αλλά και το χώρο της τέχνης της μουσικής.

 

FOTO 2_ARXEIO_KASIOLA_IMG_4762

 

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή