Η “Χορωδία Τρικάλων” στην Κέρκυρα Reviewed by Momizat on . Η «Χορωδία Τρικάλων» υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Αναστασίας Κασιώλα και σε συνεργασία με τμήμα της Συμφωνικής Ορχήστρας, των Kassiola Voices και της Νεαν Η «Χορωδία Τρικάλων» υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Αναστασίας Κασιώλα και σε συνεργασία με τμήμα της Συμφωνικής Ορχήστρας, των Kassiola Voices και της Νεαν Rating: 0

Η “Χορωδία Τρικάλων” στην Κέρκυρα

Η “Χορωδία Τρικάλων” στην Κέρκυρα

Η «Χορωδία Τρικάλων» υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Αναστασίας Κασιώλα και σε συνεργασία με τμήμα της Συμφωνικής Ορχήστρας, των Kassiola Voices και της Νεανικής Χορωδίας του «Ωδείου Τρικάλων Τ. Κασιώλα» (δ/νση: Μαρκέλλα Τσούβα), θα πραγματοποιήσει μία μοναδική Συναυλία τo Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014 στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας.

Η «Χορωδία Τρικάλων» και τα Μουσικά Σύνολα του «Ωδείου Τρικάλων Τ. Κασιώλα», ερμηνεύοντας ένα ξεχωριστό ρεπερτόριο υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Αναστασίας Κασιώλα, αναμένεται να εντυπωσιάσουν για μία ακόμη φορά, εκπροσωπώντας επάξια την πόλη και το νομό μας, αλλά και το χώρο της τέχνης της μουσικής.

kasiwla1

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή