Η χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΘΧΠ Reviewed by Momizat on . Την ερχόμενη Πέμπτη στις 11:00π.μ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Μια ζεστή Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση έχει προγραμματίσει Την ερχόμενη Πέμπτη στις 11:00π.μ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Μια ζεστή Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση έχει προγραμματίσει Rating: 0

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΘΧΠ

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΘΧΠ

Την ερχόμενη Πέμπτη στις 11:00π.μ.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Μια ζεστή Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση έχει προγραμματίσει το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων, θέλοντας να φέρει σε επαφή τους Περιθαλπόμενους με το εορταστικό κλίμα των ημερών.

Συγκεκριμένα, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 11:00π.μ. και περιλαμβάνει την εμφάνιση της Χορωδίας του 6ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων υπό τη Διεύθυνση της Γεωργίας Κοντοκώστα.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στo πλαίσιo της προσπάθειας επαφής του Θεραπευτηρίου με την Κοινωνία των Τρικάλων και ειδικότερα μέσω της Μουσικής με τα Σχολεία του Νομού Τρικάλων.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στους φίλους και στους ευεργέτες του Θεραπευτηρίου, στους συγγενείς των Περιθαλπομένων και σε όλους τους Πολίτες.

Το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων, ένα Κρατικό, Προνοιακό Ίδρυμα, παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και αποτελεί το στολίδι της Πρόνοιας στον Ελλαδικό χώρο.

Επίσης, έχουν προγραμματιστεί και άλλες Χριστουγεννιάτικες και Πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του δεκαπενθήμερου των εορτών.

Πολλοί φορείς, σύλλογοι, Χορωδίες δίνουν το Χριστουγεννιάτικο χρώμα και τόνο στους Περιθαλπόμενους του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων του Νομού Τρικάλων.

Ο Νίκος Ευθυμιάδης, η Διοίκηση και οι Εργαζόμενοι σας περιμένουν ειδικά αυτές τις μέρες κατά τις οποίες το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων γίνεται μέλος της μεγάλης οικογένειας των Τρικαλινών και θέλει να γιορτάζει μαζί σας.

2

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή