Η «Χώρα των θαυμάτων» στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Αν η Αλίκη, πριν πάει στη Χώρα των θαυμάτων», ήθελε έναν όμορφο χώρο για να διαμορφωθεί ως προσωπικότητα και να ψυχαγωγηθεί, αυτός θα ήταν το νέο νηπιαγωγείο – Αν η Αλίκη, πριν πάει στη Χώρα των θαυμάτων», ήθελε έναν όμορφο χώρο για να διαμορφωθεί ως προσωπικότητα και να ψυχαγωγηθεί, αυτός θα ήταν το νέο νηπιαγωγείο – Rating: 0

Η «Χώρα των θαυμάτων» στα Τρίκαλα

Η «Χώρα των θαυμάτων» στα Τρίκαλα

Αν η Αλίκη, πριν πάει στη Χώρα των θαυμάτων», ήθελε έναν όμορφο χώρο για να διαμορφωθεί ως προσωπικότητα και να ψυχαγωγηθεί, αυτός θα ήταν το νέο νηπιαγωγείο – παιδικός σταθμός που άρχισε να λειτουργεί στα Τρίκαλα.

Με τον τίτλο εμπνευσμένο από το ομώνυμο βιβλίο – ταινία, η νηπιαγωγός κα Καλλιρρόη Βασιλείου δημιούργησε χώρο που πρωτοτυπεί.

Τηρώντας όλες τις προδιαγραφές του υπουργείου, διέθεσε μεράκι και αγάπη για τα μικρά παιδιά. Ο χώρος παιχνιδιού, ο χώρος δραστηριοτήτων, η μεγάλη εξωτερική αυλή – πλήρως προστατευμένη – προσφέρουν ασφάλεια και σιγουριά. Ταυτοχρόνως, οι ζωγραφιές, τα μολύβια, τα παιχνίδια, συνοδεύουν τα μικρά παιδιά και τα αφήνουν σε χέρια ειδικών, που αγαπούν και νοιάζονται για την επιστημονική διαπαιδαγώγηση των παιδιών από τη βρεφική ηλικία.

Με μεθόδους που στοχεύουν ακριβώς στην προσφορά ουσιαστικών εφοδίων, ο νέος παιδικός σταθμός άλλαξε ήδη τα δεδομένα στην πόλη των Τρικάλων. Μουσικοκινητικές και άλλες δραστηριότητες εμπλουτίζουν το παιχνίδι των παιδιών, αποτελώντας εγγύηση για τη διαμόρφωση του χαρακτήρα τους.

Με συνεργάτες τις κ. Δήμητρα Μπένια (νηπιαγωγός) και Μάρω Μαυρογιάννη (καθηγήτρια χορού) τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας περνούν ευχάριστα τις ώρες τους, διδασκόμενα, παραλλήλως, τα απαραίτητα.

Όπως δήλωσε η κα Βασιλείου, η συνεργασία της «Χώρας των θαυμάτων» θα επεκταθεί και θα ενισχυθεί με οδοντίατρο, ψυχολόγο, λογοθεραπευτή, παιδίατρο.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 6972978561 και στο facebook www.facebook.com/xoratonthaumaton .

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή