"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Η Όλγα τ’ άδικου χαμού…., τ’ άγριου καιρού…

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η πρώην υπουργός Τουρισμού και Βουλευτής Α’ Αθηνών της Ν.Δ. κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, σε επίσκεψή της στο Νομό Τρικάλων, ζήτησε εκλογές ΄΄για να φύγει όσο πιο γρήγορα γίνεται αυτή η Κυβέρνηση Εθνικής μειοδοσίας΄΄, όπως είπε.


Σε αντίθεση βέβαια με τις προηγούμενες πολιτικές δυνάμεις της ΄΄Πολιτικής και Εθνικής Πλειοδοσίας΄΄, που εκπροσωπεί, οι οποίες κυβέρνησαν αυτή τη χώρα για δεκαετίες και που σε κάθε πολιτική αδυναμία, σε κάθε δυστοκία, σε κάθε ανεπάρκεια, σε κάθε υποκρισία, σε κάθε κομματικοποίηση της πολιτικής και κοινωνικής ζωής και σε κάθε φαινόμενο διαφθοράς και χρηματισμού, λειτούργησαν με πολιτική ευθιξία, πατριωτική συνείδηση, ανθρώπινη δεοντολογία και ευαισθησία και φυσικά προτάσσοντας πάνω από όλα το συμφέρον της πατρίδας, παραιτήθηκαν και ξεγαντζώθηκαν από το άρμα της εξουσίας και πήγαν σε εκλογές!….

Αποτέλεσμα εικόνας για Κεφαλογιαννη Ολγα Τρίκαλα

Βέβαια είναι πρόδηλο και αποτελεί ιστορικό προηγούμενο πολιτικής ηθικής , το γεγονός ότι όταν η χώρα μας καταληστεύονταν και λεηλατούνταν από το εγχώριο παρασιτικό κατεστημένο, οι ΄΄Εθνικοί Πλειοδότες΄΄ , σύμφωνα με τα λεγόμενά της, παραιτούνταν από τη θέση εξουσίας, συναισθανόμενοι το μεγάλο ηθικό βάρος που είχαν απέναντι στο λαό και τη δημοκρατία και φυσικά πήγαιναν σε εκλογές!…

Το ίδιο φυσικά έκαναν, οι ΄΄Εθνικοί Πλειοδότες΄΄… όταν η χώρα δημιουργούσε δημόσιο χρέος 400 δις ευρώ, , όταν το κόστος των ολυμπιακών αγώνων πενταπλασιάστηκε, όταν το δημόσιο χρέος τριπλασιάστηκε σε δύο χρόνια, όταν τα δομημένα ομόλογα σκίαζαν τη πολιτική και οικονομική ζωή του τόπου, όταν το Βατοπαίδι φανέρωνε τις τεράστιες παραθεσμικές διαστάσεις στην λειτουργία της χώρας και όταν επέτρεψαν την παρασιτική οικονομική ολιγαρχία να καταστρατηγήσει το μέλλον του λαού!.. .

Αποτέλεσμα εικόνας για Κεφαλογιαννη Ολγα Τρίκαλα
Επίσης ΄΄οι Εθνικοί Πλειοδότες΄΄ πήγαιναν σε εκλογές, όταν καθόριζε τη λειτουργία του κράτους, τη ποιότητα της δημοκρατίας , την οικονομική και πολιτική πραγματικότητα της χώρας και το μέλλον του λαού, η ΄΄Siemens΄΄ !…..
Κατακρίνουν και αποδομούν γενικότερα το δημόσιο, αλλά ο κομματικός στρατός τους αποτελούσε την επιτομή της απομύζησης και εκμετάλλευσης του δημοσίου , καταστρέφοντας και τη τελευταία ελπίδα αναγέννησης αυτού του λαού και του κράτους.
Αλλά και όταν η έκθεση του ΟΟΣΑ κατέτασσε την Ελλάδα στη δεύτερη θέση παγκοσμίως στη διαφθορά, φυσικά και οι ΄΄Εθνικοί Πλειοδότες΄΄ πήγαιναν σε εκλογές!…

Θανάσης Μπουλογεώργος

η εικόνα προφίλ του Θανάσης Μπουλογεώργος

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης