Η Lamporghini του Τάκη Χαντζή και τα κιούπια με λίρες του Γιάννη Γεωργολόπουλου Reviewed by Momizat on . Τάκης Χαντζής και Γιάννης Γεωργολόπουλος ,πρώην δήμαρχοι Πελινναίων, ένιωσαν από μικρά παιδιά την “άπονη ζωή” και τη “φτωχολογιά”. Σήμερα πετυχημένοι επιχειρημα Τάκης Χαντζής και Γιάννης Γεωργολόπουλος ,πρώην δήμαρχοι Πελινναίων, ένιωσαν από μικρά παιδιά την “άπονη ζωή” και τη “φτωχολογιά”. Σήμερα πετυχημένοι επιχειρημα Rating: 0

Η Lamporghini του Τάκη Χαντζή και τα κιούπια με λίρες του Γιάννη Γεωργολόπουλου

Η Lamporghini του Τάκη Χαντζή και τα κιούπια με λίρες του Γιάννη Γεωργολόπουλου

Τάκης Χαντζής και Γιάννης Γεωργολόπουλος ,πρώην δήμαρχοι Πελινναίων, ένιωσαν από μικρά παιδιά την “άπονη ζωή” και τη “φτωχολογιά”.

Σήμερα πετυχημένοι επιχειρηματίες , αιώνιοι αντίπαλοι αυτοδιοικητικά τα περασμένα χρόνια ενώ τώρα οι όρκοι φιλίας δίνουν και παίρνουν.

Τάκης Χαντζής και Γιάννης Γεωργολόπουλος , οι άνθρωποι που μας χάρισαν πολύ ωραίες στιγμές σ’ εκείνες τις ανεπανάληπτες εκλογικές αναμετρήσεις τις δεκαετίες του 1990 και του 2000 .

Ήταν τότε που τα εκατομμύρια πετούσαν πάνω από τα κεφάλια των ψηφοφόρων [ σε κεράσματα … ] , σε σημείο που το άλλο ανεπανάληπτο δίδυμο Μαράβα-Μάμαλη να ωχριά μπροστά τους.

Για χάρη τους εκείνα τα χρόνια “σκοτώνονταν” τα χωριά μεταξύ τουςΤώρα είναι φίλοι , κολλητοί.

Τώρα σήκωσαν λευκή σημαία , έδωσαν όρκο θρησκευτικό και πολιτικό “για πάντα μαζί” όμως δεν ξεχνούν τις παλιές έριδες..

Μιλώντας…. στους δημοσιογράφους ο Τάκης Χαντζής δήλωσε : Ένα Σαββατοκυριακο δικό μου είναι όλη η ζωή του Γεωργολόπουλου. Εγώ κοιμάμαι με την Lamporghini στο σαλόνι.

Άμεση ήταν η απάντηση του Γιάννη Γεωργολόπουλου: Εγώ κοιμάμαι σε μαξιλάρι με άχυρα, δεν ξεχνώ τις ρίζες μου , αλλα άμα βγάλω τα κιούπια με τις λίρες από το υπόγειο , τότε θα μετρηθούμε.

pp

er

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή