Η OΝΝΕΔ Ν. Τρικάλων και η γενοκτονία στη Γάζα Reviewed by Momizat on . Ενώ η ισραηλινή θηριωδία μαίνεται πάνω από 15 μέρες στην ανυπεράσπιστη Γάζα, όπου τα ισραηλινά καθάρματα με χιτλερική αναλγησία βομβαρδίζουν αδιακρίτως, ακόμα κ Ενώ η ισραηλινή θηριωδία μαίνεται πάνω από 15 μέρες στην ανυπεράσπιστη Γάζα, όπου τα ισραηλινά καθάρματα με χιτλερική αναλγησία βομβαρδίζουν αδιακρίτως, ακόμα κ Rating: 0

Η OΝΝΕΔ Ν. Τρικάλων και η γενοκτονία στη Γάζα

Η OΝΝΕΔ Ν. Τρικάλων και η γενοκτονία στη Γάζα

Ενώ η ισραηλινή θηριωδία μαίνεται πάνω από 15 μέρες στην ανυπεράσπιστη Γάζα, όπου τα ισραηλινά καθάρματα με χιτλερική αναλγησία βομβαρδίζουν αδιακρίτως, ακόμα και νοσοκομεία και σχολεία.

Ενώ ακόμα και ισραηλινοί φαντάροι, αρνούνται να συμμετέχουν στην γενοκτονία των Παλαιστινίων.

Ενώ διανοούμενοι του Ισραήλ καταδικάζουν τη φασιστική επιδρομή της χώρας τους εναντίον αμάχων και μικρών παιδιών.

Ενώ ακόμα και οι …Αμερικανοί εκφράζουν τη θλίψη τους, για τα αθώα θύματα.

Ενώ ακόμα και ο άθλιος ΟΗΕ με γ.γ. κάποιο ανδρείκελο των Αμερικανών, εισηγείται έρευνα για εγκλήματα πολέμου του Ισραήλ στη Γάζα.

….Τα παιδιά της ΟΝΝΕΔ Ν. Τρικάλων, στην πρόσφατη ανακοίνωσή τους, γράφουν για «εκατέρωθεν επιθέσεις», για «αμηχανία(;) του δυτικού κόσμου»!!!

Γράφουν ότι «οφείλει η ελληνική κυβέρνηση να αναλάβει πρωτοβουλίες…για αποκλιμάκωση της κρίσης».

Παιδιά, μην εκτίθεστε με τέτοιου περιεχομένου ανακοινώσεις, αυτή την ώρα. Άλλωστε, ο υπουργός των Εξωτερικών της κυβέρνησής σας, σας κάλυψε πλήρως με τις δηλώσεις του: «Παρακολουθεί, ανησυχεί και καταδικάζει τη βία από όπου και αν προέρχεται». Φαίνεται πως το μάθημα «των ίσων αποστάσεων», «των δυο άκρων» και του «ναι μεν αλλά» το αποστηθίσατε, ως άξιοι επίγονοι των κυβερνώντων. Να ξέρετε όμως, ότι το αθώο αίμα των εκατοντάδων άψυχων παιδιών, θυμάτων της ισραηλινής θηριωδίας και της δικής μας ασυγκινησίας, μας ακολουθεί και μας κηλιδώνει ανάλογα με την ηθική και την ανθρωπιά του καθένα μας.

Φαλαγκάρας Σταύρος, εκπαιδευτικός

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή