Η T R T έκοψε την πίτα της Reviewed by Momizat on . Το μεγάλο κανάλι της Κεντρικής Ελλάδας που γιορτάζει τα 28 χρόνια λειτουργίας του έκοψε το βράδυ της Δευτέρας σε γνωστή ταβέρνα της Λάρισας τη Βασιλόπιτα για το Το μεγάλο κανάλι της Κεντρικής Ελλάδας που γιορτάζει τα 28 χρόνια λειτουργίας του έκοψε το βράδυ της Δευτέρας σε γνωστή ταβέρνα της Λάρισας τη Βασιλόπιτα για το Rating: 0

Η T R T έκοψε την πίτα της

Η T R T  έκοψε την πίτα της

Το μεγάλο κανάλι της Κεντρικής Ελλάδας που γιορτάζει τα 28 χρόνια λειτουργίας του έκοψε το βράδυ της Δευτέρας σε γνωστή ταβέρνα της Λάρισας τη Βασιλόπιτα για το 2018.

Διεύθυνση, παρουσιαστές, δημοσιογράφοι και τεχνικοί, όλοι οι εργαζόμενοι και συνεργάτες της TRT έδωσαν το παρόν στην κοπή της πίτας και αντάλλαξαν ευχές για μια χρονιά γεμάτη υγεία, χαρές και πολλές τηλεοπτικές επιτυχίες. Με την υπόσχεση να συνεχίσουν τον αγώνα για την ενημέρωση και τη ψυχαγωγία των Θεσσαλών τηλεθεατών. Όσο για το φλουρί; Έπεσε στο αθλητικό τμήμα, σε συνεργάτη της εκπομπής «Σπορ στη Θεσσαλία».Ο Διευθυντής της TRT Σωτήρης Πολύζος , μίλησε για τους στόχους  και ευχήθηκε σε όλους υγεία και με το νέο έτος να συνεχιστούν οι επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα.

Δείτε εικόνες από την κοπή πίτας της TRT

 

Φωτογραφία της Νικη Καραισκου.

 

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή