Θέατρο με ψυχή, για την ψυχή, από ψυχή Reviewed by Momizat on . Για άλλες τέσσερις παραστάσεις, θα παιχθεί το εμβληματικό έργο «Ψύχωση 4:48» που ανεβάζει το Πειραματικό Εργαστήρι του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων για τη φετινή Για άλλες τέσσερις παραστάσεις, θα παιχθεί το εμβληματικό έργο «Ψύχωση 4:48» που ανεβάζει το Πειραματικό Εργαστήρι του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων για τη φετινή Rating: 0

Θέατρο με ψυχή, για την ψυχή, από ψυχή

theatro1Για άλλες τέσσερις παραστάσεις, θα παιχθεί το εμβληματικό έργο «Ψύχωση 4:48» που ανεβάζει το Πειραματικό Εργαστήρι του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων για τη φετινή χρονιά. (2013-2014).

Το έργο χαρακτηρίζεται από τη μεταδραματική δομή του μέσα από μια ωμή και αποκαλυπτική γλώσσα. Είναι ένας μονόλογος ή ένα έργο για πολλές φωνές που αναφέρεται στην ειδική ώρα πριν την ανατολή – ένας χρόνος καταγραμμένος σαν μία στιγμή ακραίας διαύγειας, ενώ τις πρωινές ώρες στατιστικά διαπράττεται ένας μεγάλος αριθμός αυτοκτονιών. Η Σάρα Κέιν μάς καλεί να αντιμετωπίσουμε την πολυπλοκότητα της ανθρώπινης ψυχικής εμπειρίας σε όλο τον τρόμο και την ομορφιά. Oι πολλαπλές φωνές μιας μόνης ψυχής επιχειρούν να καταλάβουν τον εαυτό και να ερμηνεύσουν τον κόσμο μέσα από ένα σώμα σε διαρκή πολιορκία.

Συμμετέχουν: Βασιλένα Μητσιάδη, Άννα Παλαιοδήμου, Φωτεινή Σπανού, Μαρία Τάχου, Εύα Τσαρμακλιώτη

Διδασκαλία- Σκηνοθεσία: Χριστίνα Κρίθαρη
Καλλιτεχνικός Διευθυντής : Στέφανος Νταλάσης

Μουσική επιμέλεια: Βασιλένα Μητσιάδη, Άννα Παλαιοδήμου

Ήχος: Βασίλης Τατσιόπουλος
Φωτισμός: ΗΧΟΣΥΝΟΛΑ – Πάνος Κωνσταντίνος
Χορηγός: Το Λαδοφάναρο

στο κεντρικό κτίριο του Μύλου Ματσόπουλου,στον 1ο όροφο
είσοδος: 5€
12-13-14-15 Ιουνίου
ώρα έναρξης: 10μ.μ.

Αφήστε το σχόλιο σας