Θέλει ο Μαράβας να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει !!! Reviewed by Momizat on .  Έχοντας αποτυπωμένη πλέον πλήρως την οικονομική κατάσταση του Δήμου Πύλης υπάρχει η εκτίμηση πως μία λέξη ταιριάζει πλέον . Νοικοκυριό !! Και οφείλουμε να το α  Έχοντας αποτυπωμένη πλέον πλήρως την οικονομική κατάσταση του Δήμου Πύλης υπάρχει η εκτίμηση πως μία λέξη ταιριάζει πλέον . Νοικοκυριό !! Και οφείλουμε να το α Rating: 0

Θέλει ο Μαράβας να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει !!!

Θέλει ο Μαράβας να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει !!!

 Έχοντας αποτυπωμένη πλέον πλήρως την οικονομική κατάσταση του Δήμου Πύλης υπάρχει η εκτίμηση πως μία λέξη ταιριάζει πλέον .

Νοικοκυριό !!

Και οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε .

Δεν είναι εύκολο σε καιρούς χαλεπούς να μειώνεις ένα χρέος  12  εκατομμυρίων ευρώ κατά 6 εκατομύρια  και σήμερα το χρέος του δήμου να ανέρχεται  στα  5,5 εκατ.  ευρώ περίπου.

Παρά τις πρωτόγνωρες οικονομικές κι διοικητικές καταστάσεις, που επικρατούν σήμερα στην τοπική αυτοδιοίκηση ο Κώστας Μαράβας και οι συνεργάτες του θα πρέπει να αισθάνονται ιδιαίτερα  ικανοποιημένοι και περήφανοι για τα οικονομικά αποτελέσματα .

Σχόλια (5)

 • Μαραβιες

  Να τον πάρει ο Κουλης για Υπουργό Οικονομικών στη νέα κυβέρνηση να μειώσει και το ελληνικό χρέος!

  Απάντηση
 • Τρικ

  Μήπως αυτό το οικονομικό θαύμα έγινε με νέο δανεισμό και μετάθεση των δανειακων υποχρεώσεων στο μέλλον υποθηκευοντας τις επόμενες γενιές;

  Απάντηση
 • Πύλη στο μέλλον

  Η μείωση των οικονομικών υποχρεώσεων έγινε όχι με εξυγίανση και νοικοκύρεμα των οικονομικών του Δήμου αλλά με έκτακτες επιχορηγήσεις του Υπουργείου για ληξιπρόθεσμες οφειλές. Κατά τα λοιπά εξόφθαλμη η διάθεση του συντάκτη να προμοτάρει τον δήμαρχο.

  Απάντηση
 • Βαστα τα κλειδιά

  Και η Χούντα για οικονομικό θαύμα μιλούσε!

  Απάντηση
 • Ζεύς

  Κάποιος που κάνει υπερπαραγωγή τον γάμο του παιδιού του ξοδεύοντας ένα σκασμό λεφτά,πώς είναι δυνατόν να μειώσει χρέη και έξοδα του δήμου; Κάτι δεν πάει καλά εδώ.

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή