Θέλησε να περάσει κινητό στη φυλακή Reviewed by Momizat on . Συνελήφθη σήμερα (14-02-2014) στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, ένας 36χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Μπαγκ Συνελήφθη σήμερα (14-02-2014) στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, ένας 36χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Μπαγκ Rating: 0

Θέλησε να περάσει κινητό στη φυλακή

Θέλησε να περάσει κινητό στη φυλακή

Συνελήφθη σήμερα (14-02-2014) στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, ένας 36χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Μπαγκλαντές, έγκλειστος του Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων, όπου επιχείρησε να εισάγει κινητό τηλέφωνο .

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων από σωφρονιστικούς υπαλλήλους, κατά την παραλαβή του από άλλο Κατάστημα Κράτησης, βρέθηκε στην κατοχή του επιμελώς κρυμμένο κινητό τηλέφωνο, το οποίο παραδόθηκε στις αστυνομικές Αρχές και κατασχέθηκε.

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Τρικάλων, ενώ ο συλληφθείς παραμένει έγκλειστος στο τοπικό Κατάστημα Κράτησης, καθώς εκτίει ποινή κάθειρξης οκτώ ετών από τον Απρίλιο του 2013 για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή