Θέματα της τρικαλινής αγοράς σε συνάντηση με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Reviewed by Momizat on . Αμεσα έπιασαν δουλειά και στα Τρίκαλα οι τρεις κκυβερνητικοί βουλευτές Μετά την επίσκεψη σε ΟΑΕΔ και Ειδικό Σχολείο, οι κ. Σ. Παπαδόπουλος, Π. Δριτσέλη και Χρ. Αμεσα έπιασαν δουλειά και στα Τρίκαλα οι τρεις κκυβερνητικοί βουλευτές Μετά την επίσκεψη σε ΟΑΕΔ και Ειδικό Σχολείο, οι κ. Σ. Παπαδόπουλος, Π. Δριτσέλη και Χρ. Rating: 0

Θέματα της τρικαλινής αγοράς σε συνάντηση με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Θέματα της τρικαλινής αγοράς σε συνάντηση με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Αμεσα έπιασαν δουλειά και στα Τρίκαλα οι τρεις κκυβερνητικοί βουλευτές Μετά την επίσκεψη σε ΟΑΕΔ και Ειδικό Σχολείο, οι κ. Σ. Παπαδόπουλος, Π. Δριτσέλη και Χρ. Σιμορέλης συναντήθηκαν πριν λίγη ώρα με τους τρικαλινούς παράγοντες της αγοράς. Με τους επικεφαλής, δηλαδή, των συνδικαλιστικών εθείφορέων, όσων ανθρώπων επιμένουν , σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, να διατηρούν καταστήματα και επιχειρήσεις. Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν πολλά (είχαν τεθεί και το 2012 στον Γ. Σταθάκη, αλλά τότε ήταν αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ) και αφορούσαν όλο το φάσμα των επιχερηματικών, εμπορικών σχέσεων, τους εργαζόμενους, τα χρέη, τις οφειλές στον ΟΑΕΕ κλπ. Η συνάντηση έγινε με τους προέδρους και τα μέλη των: Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων, Ομοσπονδία Ε.Β.Ε., Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας και Επιμελητήριο.

0000

Τα αποτελέσματά της φυσικά δεν θα φανούν σε μία ημέρα, αλλά θα πρέπει να ενσωματωθούν, πρώτα στις κυβερνητικές θέσεις, όπως αυτές θα νακοινωθούν κατά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων, και στη συνέχεια στην πολιτική που θα εφαμοστεί. Φυσικά, η αγορά προσδοκά βελτίωση της κατάστασης και για τον λόγο αυτό στράφηκε σε μεγάλο βαθμό στον ΣΥΡΙΖΑ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή