Θέματα του Νοσοκομείου συζήτησαν Μιχαλάκης – Σουφλιάς Reviewed by Momizat on . Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη πραγματοποίησε την Τετάρτη 29-01-2014, ο  νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων κ. Γιώ Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη πραγματοποίησε την Τετάρτη 29-01-2014, ο  νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων κ. Γιώ Rating: 0

Θέματα του Νοσοκομείου συζήτησαν Μιχαλάκης – Σουφλιάς

Θέματα του Νοσοκομείου συζήτησαν Μιχαλάκης – Σουφλιάς

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη πραγματοποίησε την Τετάρτη 29-01-2014, ο  νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων κ. Γιώργος Σουφλιάς, παρουσία των Περιφερειακών Συμβούλων κ.κ. Γιώργου Τσίγκα, Ντίνου Μπάρδα , Ευθύμη Ρετζιά και Ελένης Αργυροπούλου.

Εκτός του εθιμοτυπικού χαρακτήρα της συνάντησης, στη συζήτηση κυριάρχησαν θέματα που αφορούν στο χώρο της υγείας και στο Νοσοκομείο Τρικάλων, με τον κ. Μιχαλάκη να επισημαίνει ότι ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στις υπηρεσίες υγείας και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από την δημοπράτηση πολλών έργων, αλλά και από τα πόσα χρήματα έχουν δαπανηθεί στα νοσοκομεία όλης της Θεσσαλίας από την Περιφέρεια.

Τόσο ο κ. Μιχαλάκης όσο και ο κ. Σουφλιάς ευχήθηκαν να υπάρξει μια άριστη συνεργασία ανάμεσα στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και το Νοσοκομείο, προς όφελος των τρικαλινών πολιτών.

(Από την ΠΕ Τρικάλων)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή