Θέματα τρικαλινών αγροτών έθεσαν στν υπουργό οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Reviewed by Momizat on .   Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων πραγματοποίησαν οι Τρικαλινοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο   Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων πραγματοποίησαν οι Τρικαλινοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Rating: 0

Θέματα τρικαλινών αγροτών έθεσαν στν υπουργό οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Θέματα τρικαλινών αγροτών έθεσαν στν υπουργό οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

 

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων πραγματοποίησαν οι Τρικαλινοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της διαβούλευσης της νέας ηγεσίας του Υπουργείου με φορείς και εκπροσώπους του αγροτικού κόσμου. Στο πλαίσιο της συνάντησης, οι βουλευτές είχαν την ευκαιρία να θέσουν στον Αναπληρωτή Υπουργό και μια σειρά από ζητήματα που αφορούν τα Τρίκαλα.

Συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά τις καταστροφές στο φυτικό και ζωικό κεφάλαιο και στις αγροτικές υποδομές, ο Αναπληρωτής Υπουργός διαβεβαίωσε ότι προχωράει τάχιστα η καταγραφή από τον ΕΛΓΑ και σε ελάχιστο, συγκριτικά με άλλες φορές χρόνο, θα αποκατασταθούν οι ζημιές και θα αποζημιωθούν οι παραγωγοί. Σε σχέση με τα προβλήματα των ροδακινοπαραγωγών των Τρικάλων που επλήγησαν από την κρίση στην Ουκρανία, ο Αναπληρωτής Υπουργός διευκρίνισε ότι απαιτείται νομοθετική παρέμβαση για να συμπεριληφθούν στους δικαιούχους αποζημίωσης, κάτι το οποίο προτίθεται το Υπουργείο να προωθήσει στη Βουλή άμεσα.

Κατόπιν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ συνόδευσαν τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στα εγκαίνια της Γεωργικής, Περιβαλλοντικής και Κτηνοτροφικής έκθεσης στη Λάρισα, όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με κτηνοτροφικούς φορείς για τα προβλήματα της κτηνοτροφικής παραγωγής.

 

syriza-agrotika2 syriza-agrotika1

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή