Θέσεις και υποψήφιοι από τον Δημ. Χατζηγάκη Reviewed by Momizat on . Σημαία μας η ισόρροπη ανάπτυξη πόλης και περιφέρειας   Αγαπάμε την πόλη μας και γι’ αυτό έχουμε καθήκον να στηρίξουμε ισόρροπα την περιφέρειά της. Δεν μπορ Σημαία μας η ισόρροπη ανάπτυξη πόλης και περιφέρειας   Αγαπάμε την πόλη μας και γι’ αυτό έχουμε καθήκον να στηρίξουμε ισόρροπα την περιφέρειά της. Δεν μπορ Rating: 0

Θέσεις και υποψήφιοι από τον Δημ. Χατζηγάκη

Θέσεις και υποψήφιοι από τον Δημ. Χατζηγάκη

Σημαία μας η ισόρροπη ανάπτυξη πόλης και περιφέρειας

 

Αγαπάμε την πόλη μας και γι’ αυτό έχουμε καθήκον να στηρίξουμε ισόρροπα την περιφέρειά της. Δεν μπορεί να υπάρξει ευημερούσα πόλη χωρίς ανεπτυγμένη την ύπαιθρό της.

Οι πόλεις οφείλουν να στηρίζουν συνεχώς και αδιαλείπτως τα χωριά που περιβάλλουν την Δημοτική ενότητα. Να δημιουργούν όλες τις προϋποθέσεις για σύμμετρη ανάπτυξη πόλεως και χωριού.

Από την άλλη πλευρά, μία πόλη πρέπει να εξασφαλίζει τον ανεφοδιασμό της σε νέους ανθρώπους από την περιφέρεια.

Έχει καθήκον να δημιουργεί στην περιφέρεια τις υποδομές εκείνες που θα προσφέρουν στους κατοίκους τα απαραίτητα εφόδια ( ΔΡΟΜΟΙ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, , ΚΛΠ.).

Με βάση αυτές τις σκέψεις επιχειρούμε ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ στο Δήμο μας, με σκοπό και στόχο την ισόρροπη ανάπτυξη της πόλης και των περιφερειακών κοινοτήτων, που σήμερα βρίσκονται σε καθυστέρηση και απομόνωση.

Ο συνδυασμός μας και ο επικεφαλής αυτού ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗΣ, που έχει δώσει επιτυχείς εξετάσεις στον κοινωνικό και επαγγελματικό του βίο, καθώς και στις συλλογικές δράσεις, κάθε φορά που δοκιμάσθηκε, γνωρίζουμε τα προβλήματα.

Έχουμε συνεπώς την πείρα, τη γνώση, τη δύναμη και τη διάθεση να πραγματοποιήσουμε αυτούς τους στόχους, γιατί εμείς ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ :

 

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ

 

1. ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ, ΤΟ 50% ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ (ΦΩΤΙΣΜΟΣ, ΜΙΚΡΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ, ΦΘΟΡΕΣ ΤΟΥ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ, ΚΛΠ.). ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ «ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΡΟΛΟ».

 

2. ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΑΝΑ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΩΝ ΔΗΜΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΩΣΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΗΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗ ΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ.

 

3. ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΕΤΗΣΙΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΕΟΙ ΣΤΟΧΟΙ.

 

ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ, ΛΑΪΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.

 

• ΔΕΣΙΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ – ΣΥΝ/ΧΟΣ ΔΑΣΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

• ΚΟΤΡΩΤΣΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ – ΑΓΡΟΤΗΣ

• ΜΟΚΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ – ΑΓΡΟΤΗΣ

• ΝΑΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ – ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ

• ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ – ΜΕΡΤΣΙΩΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ – ΟΙΚΙΑΚΑ

• ΠΙΝΑΚΟΥΛΙΑ – ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΑΓΑΘΗ – ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ

• ΠΟΥΛΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ – ΧΩΜ/ΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

• ΡΕΝΤΖΙΑΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ – ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

• ΣΤΕΡΓΙΟΥ – ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ – ΕΛΕΥΘ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

• ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ – ΜΗΧ/ΚΟΣ ΑΥΤ/ΤΩΝ

 

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΓΝΩΣΗ,

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ

 

Αφήστε το σχόλιο σας