Θανάσης Λιούτας από την Πιερία: «Η ελληνική περιφέρεια και η πραγματική παραγωγή θα πρέπει να εκπροσωπηθούν δυναμικά στην Ευρωβουλή» Reviewed by Momizat on . Επίσκεψη στο Νομό Πιερίας πραγματοποίησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Λιούτας στο πλαίσιο του προγράμματος των περιοδειών του ενόψε Επίσκεψη στο Νομό Πιερίας πραγματοποίησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Λιούτας στο πλαίσιο του προγράμματος των περιοδειών του ενόψε Rating: 0

Θανάσης Λιούτας από την Πιερία: «Η ελληνική περιφέρεια και η πραγματική παραγωγή θα πρέπει να εκπροσωπηθούν δυναμικά στην Ευρωβουλή»

Θανάσης Λιούτας από την Πιερία: «Η ελληνική περιφέρεια και η πραγματική παραγωγή θα πρέπει να εκπροσωπηθούν δυναμικά στην Ευρωβουλή»

Επίσκεψη στο Νομό Πιερίας πραγματοποίησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Λιούτας στο πλαίσιο του προγράμματος των περιοδειών του ενόψει των ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου προκειμένου να ενισχύει το μήνυμα ότι η ελληνική περιφέρεια και η πραγματική παραγωγή θα πρέπει να εκπροσωπηθούν δυναμικά στην Ευρωβουλή.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι ο κ. Λιούτας, στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα γραφεία της ΝΟΔΕ  ανέφερε χαρακτηριστικά, πως επισκέφθηκε την Πιερία, όχι για να ζητήσει, αλλά για να κερδίσει την ψήφο με βάση το αποτύπωμά του στην πραγματική παραγωγή. «Οι ψηφοφόροι – είπε – θα  πρέπει  να κρίνουν, να συγκρίνουν και να επιλέξουν ανθρώπους, που μπορούν να εκφράσουν τους δικούς τους προβληματισμούς και τις δικές τους ανησυχίες στα κέντρα λήψης των αποφάσεων».

Ο κ. Λιούτας, στην Πιερία επισκέφθηκε, μεταξύ των άλλων, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιο ο οποίος του έδωσε την ευλογία του και με τον οποίο συζήτησε για τις δυνατότητες ανάπτυξης του τουριστικού τουρισμού σε περιοχές με έντονο το θρησκευτικό στοιχείο, όπως είναι η Θεσσαλία με τα Μετέωρα (και όχι μόνο) αλλά και η Πιερία, τα γραφεία της ΝΟΔΕ Πιερίας όπου τον υποδέχθηκε με θερμά λόγια ο πρόεδρός της κ. Ηλίας Τάπρας και μέλη της, τους οποίους και ευχαρίστησε από καρδιάς για τη ζεστασιά τους. Επίσης συναντήθηκε με τους βουλευτές κυρίους Κώστα Κουκοδήμο και Δημήτρη Χριστογιάννη ενώ είχε και επαφές με συνεργάτες των άλλων δύο τοπικών βουλευτών της Ν.Δ. κ. Γιώργο Κωνσταντόπουλο και κα. Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου, οι οποίοι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν στην ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΝΟΔΕ.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στις συναντήσεις που είχε με εκπροσώπους φορέων, συλλόγων, υποψηφίους για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και απλούς πολίτες της Πιερίας, αλλά και στις συνεντεύξεις που παραχώρησε στα ΜΜΕ της περιοχής,  δήλωσε ότι τον συνδέουν ιδιαίτεροι δεσμοί με την Πιερία. Όχι μόνο γιατί την επισκέπτεται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά και επειδή ως νέος παραγωγός και ο ίδιος, συνεργάζεται με συναδέρφους του από την ευρύτερη περιοχή με τους οποίους δίνουν κοινούς αγώνες για ένα καλύτερο, πιο ελπιδοφόρο αύριο. Δεσμεύθηκε δε, ότι και την επόμενη των εκλογών θα είναι δίπλα στην Πιερία, στηρίζοντας κάθε προσπάθεια για να αναπτυχθεί αυτός ο ευλογημένος από τη φύση, τόπος.

lioutas_pieria1 lioutas_pieria2 lioutas_pieria3

Αφήστε το σχόλιο σας