Θανάσης Λιούτας: Η Ν. Δ. είναι έτοιμη να κάνει την επανάσταση του αυτονόητου Reviewed by Momizat on . Συνεχείς είναι οι επαφές του υποψηφίου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Θανάση Λιούτα με πολίτες, τους οποίους επισκέπτεται είτε στο πλαίσιο του  κλιμακίου για τον Συνεχείς είναι οι επαφές του υποψηφίου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Θανάση Λιούτα με πολίτες, τους οποίους επισκέπτεται είτε στο πλαίσιο του  κλιμακίου για τον Rating: 0

Θανάσης Λιούτας: Η Ν. Δ. είναι έτοιμη να κάνει την επανάσταση του αυτονόητου

lioutas_paragwgoi1

Συνεχείς είναι οι επαφές του υποψηφίου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Θανάση Λιούτα με πολίτες, τους οποίους επισκέπτεται είτε στο πλαίσιο του  κλιμακίου για τον Δήμο Φαρκαδόνας, όπου τέθηκε επικεφαλής, είτε στο πλαίσιο  των γενικότερων επαφών που έχει με φίλους του απ’ όλο το Νομό.

Ο κ. Λιούτας εκτός από τα χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας στα οποία βρίσκεται καθημερινά, επισκέφθηκε την Τρίτη το απόγευμα, το Βαλτινό, το Δενδροχώρι, το Γοργογύρι, τον Πρόδρομο και το Ελευθεροχώρι όπου είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με αυτοδιοικητικά στελέχη της περιοχής αλλά και με δεκάδες φίλους στέλνοντας  ξεκάθαρο μήνυμα πρωτιάς για τη Νέα Δημοκρατία.

Ο ίδιος, συνομιλώντας με τους πολίτες ανέφερε: «Η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη να κάνει την επανάσταση του αυτονόητου, κόντρα στην επανάσταση του παραλόγου, που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσει ο κόσμος ποιος είναι αυτός που μπορεί να πάει  τη χώρα μπροστά στη δύσκολη αυτή στιγμή. Τα περί νέου και παλιού, είναι ένα επιχείρημα κλισέ. Ειδικά, επειδή το δήθεν νέο αποδείχτηκε αναποτελεσματικό. Ο λόγος αλλά και οι ιδέες του προέδρου μας Βαγγέλη Μεϊμαράκη αποδεικνύεται ότι πιο φρέσκο υπάρχει αυτή τη στιγμή στον δημόσιο πολιτικό διάλογο».

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή