"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19 C
Trikala

Θανάσης Λιούτας: Θα αφοσιωθώ στον τόπο μου με όλες μου τις δυνάμεις

lafarm

Σχετικά άρθρα

Φίλες και Φίλοι,

Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας

Αντώνη Σαμαρά για τη νέα τιμή που μου έκανε λίγους μόλις μήνες μετά την πρότασή του να ενταχθώ στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματός μας.

Είναι τιμή για μένα να είμαι υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, το κόμμα που διασφαλίζει την σιγουριά, την σταθερότητα και την ελπίδα του ελληνικού λαού.

Είναι τιμή για μένα που είμαι υποψήφιος βουλευτής, στον τόπο που ζω και δημιουργώ. Στο Νομό Τρικάλων, στις δυνατότητες του οποίου πιστεύω και για την ανάδειξη των οποίων είμαι αποφασισμένος να αφοσιωθώ με όλες μου τις δυνάμεις.

Δεν αισθάνομαι όμως, αυτή την τιμή μόνο ως ατομική αλλά κυρίως ως συλλογική. Πρωτίστως για όλους τους ανθρώπους της γενιάς μου με τους οποίους μαζί θα αγωνιστούμε για να βγουν επιτέλους στο φως τα όνειρά μας για να εκπληρωθούν έτσι και τα οράματα των γονιών μας.

Εύχομαι σε όλους τους συνυποψηφίους μου καλό αγώνα και ελπίζω ότι στο λίγο χρονικό διάστημα, που μας απομένει, να επικεντρώσουμε τον πολιτικό μας λόγο στις προτάσεις και στις θέσεις για τον Νομό Τρικάλων και την Πατρίδα μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης