Θανάσης Λιούτας: “Θα είμαι δίπλα στους πολίτες” Reviewed by Momizat on . Φίλες και Φίλοι, Από καρδιάς εκφράζω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αμέριστη στήριξή σας και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε. Ευχαριστώ όλους όσοι με στήριξαν αυτ Φίλες και Φίλοι, Από καρδιάς εκφράζω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αμέριστη στήριξή σας και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε. Ευχαριστώ όλους όσοι με στήριξαν αυτ Rating: 0

Θανάσης Λιούτας: “Θα είμαι δίπλα στους πολίτες”

Lioutas
Φίλες και Φίλοι,
Από καρδιάς εκφράζω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αμέριστη στήριξή σας και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε. Ευχαριστώ όλους όσοι με στήριξαν αυτές τις λίγες ημέρες της προεκλογικής περιόδου οι οποίες θα μου μείνουν αξέχαστες.

Η Νέα Δημοκρατία επέλεξε το δρόμο της ευθύνης και της αλήθειας, ωστόσο σ΄ αυτή την εξαιρετικά κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση, ο ελληνικός λαός έκανε τις επιλογές του οι οποίες είναι απολύτως σεβαστές. Εύχομαι αυτές οι επιλογές να αποβούν επωφελής για τη χώρα και ευελπιστώ η νέα κυβέρνηση να επιδείξει σύνεση και να μην θέσει σε δοκιμασία την ευρωπαϊκή πορεία της Πατρίδας μας.

Συγχαίρω τους εκλεγέντες βουλευτές Τρικάλων και τους εύχομαι καλή δύναμη για την εκπλήρωση του έργου τους.

Φίλες και Φίλοι,

Προεκλογικά δεσμεύθηκα ότι θα είμαι δίπλα σας. Σας διαβεβαιώνω ότι θα τηρήσω αυτή μου τη δέσμευση ανταποδίδοντας την αγάπη που μου δώσατε η οποία θα είναι η παντοτινή δύναμή μου.

Θανάσης Λιούτας

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή