Θανάσης Λιούτας : Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να μειώσει την ανεργία Reviewed by Momizat on .   Μόλις 5.970 νέες θέσεις εργασίας δημιουργήθηκαν τον μήνα Δεκέμβριο στον ιδιωτικό τομέα, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία του συστήματος ΕΡΓΑΝΗ. Το γεγονός αυτό   Μόλις 5.970 νέες θέσεις εργασίας δημιουργήθηκαν τον μήνα Δεκέμβριο στον ιδιωτικό τομέα, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία του συστήματος ΕΡΓΑΝΗ. Το γεγονός αυτό Rating: 0

Θανάσης Λιούτας : Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να μειώσει την ανεργία

Θανάσης Λιούτας : Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να μειώσει την ανεργία

 

Μόλις 5.970 νέες θέσεις εργασίας δημιουργήθηκαν τον μήνα Δεκέμβριο στον ιδιωτικό τομέα, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία του συστήματος ΕΡΓΑΝΗ.

Το γεγονός αυτό αποτελεί μια ακόμη περίτρανη απόδειξη ότι η κυβέρνηση εφαρμόζει μια αναποτελεσματική στρατηγική μείωσης της ανεργίας. Ακολουθούν μια στρατηγική φαύλου κύκλου, η οποία δεν μπορεί να δώσει καμία λύση.

Ουσιαστικά, η αδυναμία να δώσουν λύσεις στα «κόκκινα δάνεια» και η ακόλουθη αδυναμία πιστωτικής επέκτασης, καταδικάζουν τις επιχειρήσεις σε στασιμότητα και χρεοκοπία.

Το αποτέλεσμα; Η ανεργία να συνεχίζει να αποτελεί τον πιο μεγάλο κίνδυνο και την πιο σκληρή απειλή για την ελληνική κοινωνία.

Και μπορεί ο Τσίπρας να εμπαίζει την ελληνική κοινωνία, λέγοντας ότι η οικονομία είναι το ατού του, η πραγματικότητα όμως, σαν φως ηλίου, αποκαλύπτει το θράσος του, τον κυνισμό του και τα ψέματά του.

Σχόλια (1)

  • Zεύς

    Επίσης η πρόσληψη αλλοδαπών αντί Ελλήνων επιδεινώνει την κατάσταση. Όπως και οι εξευτελιστικά χαμηλοί μισθοί και η απληρωσιά απομακρύνουν προς την αλλοδαπή, πολλούς συμπολίτες μας.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή