Θανάσης Λιούτας: Πρώτος στόχος η δημιουργία θέσεων εργασίας με ξεμπλοκάρισμα των επενδύσεων Reviewed by Momizat on .   Συνεχείς επαφές του υποψηφίου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας με φίλους του σε όλο το Νομό Με… χίλια ρίχθηκε στη μάχη της προεκλογικής περιόδου ο υποψήφιος   Συνεχείς επαφές του υποψηφίου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας με φίλους του σε όλο το Νομό Με… χίλια ρίχθηκε στη μάχη της προεκλογικής περιόδου ο υποψήφιος Rating: 0

Θανάσης Λιούτας: Πρώτος στόχος η δημιουργία θέσεων εργασίας με ξεμπλοκάρισμα των επενδύσεων

lioytas

 

Συνεχείς επαφές του υποψηφίου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας με φίλους του σε όλο το Νομό

Εμφάνιση lioytas periodeia farkadona  2.jpg

Με… χίλια ρίχθηκε στη μάχη της προεκλογικής περιόδου ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Λιουτας ο οποίος την Παρασκευή βρέθηκε στα χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας. Νομή, Φανερωμένη, Πετρωτό, Φαρκαδόνα ήταν μόνο μερικοί από τους σταθμούς της περιοδείας του κ. Λιούτα ο οποίος ορίστηκε από τη ΝΟΔΕ Τρικάλων επικεφαλής κλιμακίου. Προηγουμένως επισκέφθηκε την Καλαμπάκα όπου συνάντησε φίλους σε γνωστά «στέκια» της πόλης.

Εμφάνιση lioytas periodeia farkadona 1.jpg

Ο κ. Λιούτας συζήτησε με τους συνδημότες του για τα προβλήματά τους.  Ο κ. Λιούτας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν θέλω, να σας υποσχεθώ προεκλογικά. Θέλω, όμως, να δεσμευθώ απέναντί σας ότι εμείς τέτοια μέτρα, που την πρωτογενή παραγωγή θα την οδηγήσουν σε αφανισμό μέσα σε ένα χρόνο, ποτέ δεν θα δεχτούμε. Γιατί ακριβώς πιστεύουμε -το έλεγε ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής, που καταγόταν από αγροτικό νομό- ότι ισχυρή Ελλάδα σημαίνει ισχυρή περιφέρεια». Συνεχίζοντας πρόσθεσε: « Για να υπάρχει ισχυρή περιφέρεια, πρέπει να υπάρχει ισχυρός πρωτογενής τομέας. Ο γεωργός, ο κτηνοτρόφος, ο αγρότης, ο οποίος πρέπει να παράγει και να βελτιώνει την ποιότητα ζωής του».

Ο κ. Λιούτας μίλησε για την ανάγκη αντιμετώπισης της ανεργίας που εξελίσσεται σε κοινωνική μάστιγα τονίζοντας ότι πρώτος στόχος είναι η δημιουργία θέσεων εργασίας με ξεμπλοκάρισμα των μεγάλων έργων, την αξιοποίηση του ΕΣΠΑ και την υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων ώστε «η οικονομία να κάνει το κλικ προς τα πάνω.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή