Θανάσης Τσιάρας για τη μελέτη βελτίωσης παράκαμψης Τρικαλων-Καλαμπακας Reviewed by Momizat on . Το έργο ήταν προϋπολογισμού 984.795,39€ χωρίς Φ. Π. Α. Μετά την έγκριση του 3ου πρακτικού της επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού και κατακύρωση της σύμβασης στον Το έργο ήταν προϋπολογισμού 984.795,39€ χωρίς Φ. Π. Α. Μετά την έγκριση του 3ου πρακτικού της επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού και κατακύρωση της σύμβασης στον Rating: 0

Θανάσης Τσιάρας για τη μελέτη βελτίωσης παράκαμψης Τρικαλων-Καλαμπακας

Θανάσης Τσιάρας για τη μελέτη βελτίωσης παράκαμψης Τρικαλων-Καλαμπακας

Το έργο ήταν προϋπολογισμού 984.795,39€ χωρίς Φ. Π. Α.

Μετά την έγκριση του 3ου πρακτικού της επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού και κατακύρωση της σύμβασης στον προσωρινό ανάδοχο ΗΛΙΔΑ Σύμβουλοι Μηχανικοί Α. Ε το ποσό με το οποίο θα γίνει η μελέτη μειώνεται στις 154.762,93€ πλέον Φ. Π. Α.

Άρα τα αναγραφόμενα για μελέτη ποσού 1. 221.150 €, εφόσον ήδη έγινε κατακύρωση της σύμβασης στον προσωρινό ανάδοχο δεν  ευσταθούν.

Σωστό είναι αντί να αναφέρεται μόνο ο αρχικός προϋπολογισμός της μελέτης, να αναφέρεται και το ποσό που προέκυψε μετά τη δημοπράτηση της μελέτης, ώστε να μη δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις για τα ποσά που δίνονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στην Π. Ε.Τρικάλων.

Όσο για το συγκεκριμένο έργο, είναι από τα πιο σημαντικά για την πόλη των Τρικάλων και αναμένουμε την ένταξη του στο ΠΕΠ Θεσσαλίας, γιατί το έργο αυτό θα έπρεπε να είχε γίνει #χθες#.

                        Θανάσης Τσιάρας

                  Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή