Θανατηφόρο τροχαίο στον δρόμο Λάρισας – Τυρνάβου Reviewed by Momizat on . Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το πρωί στον δρόμο Λάρισας - Τυρνάβου. Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν στις 6.30 το πρωί και συγκεκριμένα στο 12οχλμ Λάρισας - Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το πρωί στον δρόμο Λάρισας - Τυρνάβου. Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν στις 6.30 το πρωί και συγκεκριμένα στο 12οχλμ Λάρισας - Rating: 0

Θανατηφόρο τροχαίο στον δρόμο Λάρισας – Τυρνάβου

Θανατηφόρο τροχαίο στον δρόμο Λάρισας – Τυρνάβου

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το πρωί στον δρόμο Λάρισας – Τυρνάβου. Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν στις 6.30 το πρωί και συγκεκριμένα στο 12οχλμ Λάρισας – Τυρνάβου. Με την σύγκρουση το ένα από τα δύο οχήματα τυλίχτηκε στις φλόγες. Στο όχημα επέβαιναν δύο γυναίκες. η μία 54 ετών, η οδηγός, δεν μπόρεσε να απεγκλωβιστεί από το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να καεί ζωντανή. Η δεύτερη ετών 52 τραυματίστηκε, ευτυχώς όχι σοβαρά, και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας το οποίο εφημερεύει και νοσηλεύεται στο χειρουργικό.

Ο οδηγός του άλλου οχήματος δεν τραυματίστηκε. Η Πυροσβεστική έφτασε άμεσα στο σημείο, αλλά δυστυχώς οι πυροσβέστες δεν μπόρεσαν να σώσουν την άτυχη 50χρονη που απανθρακώθηκε.

Το αστυνομικό δελτίο αναφέρει τα εξής:

“Σήμερα (07-12-2013) τις πρώτες πρωινές ώρες στο 12χλμ Λάρισας – Κοζάνης, έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα, όταν Ι.Χ.Επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 48χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε νωτομετωπικά με Ι.Χ.Επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 54χρονη ημεδαπή.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να προκληθεί πυρκαγιά στο δεύτερο όχημα το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς, να απανθρακωθεί η οδηγός του, καθώς επίσης και να τραυματιστεί ελαφρά 52χρονη ημεδαπή, συνεπιβάτιδα.
Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας”.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή