"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

“Θα έρθω στα Τρίκαλα να σε σκοτώσω…”!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Άγρια πράγματα στα αποδυτήρια των διαιτητών χθες στο Περιστέρι όπου ο Ατρόμητος ηττήθηκε 1-0 από τον Ολυμπιακό αλλά η διαιτησία …οργίασε εις βάρος του Ατρομήτου. Το γεγονός αυτό έκανε έξαλλο το ιδιοκτήτη της Περιστεριώτικης ομάδας Γιώργο Σπανό (φωτογραφία), ο οποίος τα είχε με τον Τρικαλινό επόπτη Ευθύμιο Κούρεντα αλλά και τον πρόεδρος της ΕΠΣΤ και μεγαλοπαράγοντα της ΕΠΟ Θανάσης Μπουτζιώλη!

Σύμφωνα με όσα φέρεται να έχει γράψει ο διαιτητής στο φύλλο αγώνος Γιάννης Δελφάκης, ο Γιώργος Σπανός μετά τη λήξη της αναμέτρησης επιτέθηκε φραστικά στον Κούρεντα και μάλιστα τον έπιασε από τον λαιμό!

Τι του είπε; Θαυμάστε:

"Θα έρθω στα Τρίκαλα να σε σκοτώσω..."!

“Έκανες έγκλημα σήμερα, θα σε εξαφανίσω. Τελείωσες από το ποδόσφαιρο, εσύ και ο Μπουτζιώλης. Έκανες την αποστολή σου. Θα έρθω εγώ ο ίδιος στα Τρίκαλα και θα σε βρω και θα σε γ…. Θα σου βγάλω τα αυτιά. Δεν θα ξαναπιάσεις σημαία. Τελείωσες εσύ και ο Μπουτζιώλης. Θα σε γ… ρε π…. Θα σε βρω ρε αρχ… και θα σε σκοτώσω”. Ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα του Ατρομήτου, μετά τη λήξη του ματς, προς τον Τρικαλινό βοηθό Κούρεντα…

Και μη χειρότερα …

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης