Θα ακολουθήσουν οι Δήμοι του Ν. Τρικάλων; (2) Reviewed by Momizat on . Όπως είχαμε γράψει πριν λίγες ημέρες για τους Δήμους Βέροιας και Νάουσας (εδώ), δωρεάν ξυλοκάρβουνο για θέρμανση και δικαίωμα καυσοξύλευσης θα διανέμει ο δήμος Όπως είχαμε γράψει πριν λίγες ημέρες για τους Δήμους Βέροιας και Νάουσας (εδώ), δωρεάν ξυλοκάρβουνο για θέρμανση και δικαίωμα καυσοξύλευσης θα διανέμει ο δήμος Rating: 0

Θα ακολουθήσουν οι Δήμοι του Ν. Τρικάλων; (2)

Θα ακολουθήσουν οι Δήμοι του Ν. Τρικάλων; (2)

Όπως είχαμε γράψει πριν λίγες ημέρες για τους Δήμους Βέροιας και Νάουσας (εδώ), δωρεάν ξυλοκάρβουνο για θέρμανση και δικαίωμα καυσοξύλευσης θα διανέμει ο δήμος Σερβίων Βελβεντού Κοζάνης σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου.
Συγκεκριμένα στη δωρεάν διάθεση ξυλοκάρβουνου και στην οργανωμένη καυσοξύλευση για ατομικές ανάγκες προχωρά ο δήμος Σερβίων Βελβεντού Κοζάνης, στοχεύοντας στην ενίσχυση αδύναμων οικονομικά οικογενειών, δημοτών και κοινωνικών ομάδων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα θέρμανσης (ανάλογες πρωτοβουλίες για τη θέρμανση των πολιτών υλοποιούν και άλλοι δήμοι). Ποσότητα περίπου 800 τόνων ξυλοκάρβουνου θα διατεθεί δωρεάν μετά και τη σχετική συμφωνία του δήμου με τις δύο εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή (ΜΕΤΕ και ΛΑΡΚΟ), αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου. Ήδη, έχουν κατατεθεί οι σχετικές αιτήσεις των ενδιαφερομένων και από τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία θα ενισχυθούν – με βάση εισοδηματικά κριτήρια – περίπου 600 οικογένειες.
Και ξαναρωτάμε: θα κάνουν κάτι οι Δήμοι του νομού Τρικάλων για το θέμα;

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή